Sahibinden satıcısına güvenilebilir mi?

TheEmos

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sahibinden 1060 alacaktım güzel de bir kart buldum fakat sahibine yazdım ve bekledim. Arkadaş geç cevap verdi bende tamam dedim geçtim yaklaşık 1 haftadır yazıyorum sabah yazdıysam akşam dönüyor. Sitede 2300 olur mu dedim direk olur dedi normalde 2600'den bırakıyordu düşünmeden olur demesi beni biraz korkuttu resimler stock resim gibi ama sitede olmayan bir resim isteyince direk gönderiyor. Temizde bir kart. İlan Param Güvende bulunmuyor talep gönderebiliyorum. Kargo ile almak istedim elden daha iyi olurdu ama kargoda yaparız dedi. Adamın pasifliği ve direk okey olması biraz korkuttu beni güvenebilir miyim sizce. Adam geç dönüyor ama dönüyor gene de. IBAN istedim cevap vermesini bekliyorum.

Arkadaşlar sahibinden 1060 alacaktım güzel de bir kart buldum fakat sahibine yazdım ve bekledim. Arkadaş geç cevap verdi bende tamam dedim geçtim yaklaşık 1 haftadır yazıyorum sabah yazdıysam akşam dönüyor. Sitede 2300 olur mu dedim direk olur dedi normalde 2600'den bırakıyordu düşünmeden olur demesi beni biraz korkuttu resimler stock resim gibi ama sitede olmayan bir resim isteyince direk gönderiyor. Temizde bir kart. İlan Param Güvende bulunmuyor talep gönderebiliyorum. Kargo ile almak istedim elden daha iyi olurdu ama kargoda yaparız dedi. Adamın pasifliği ve direk okey olması biraz korkuttu beni güvenebilir miyim sizce. Adam geç dönüyor ama dönüyor gene de. IBAN istedim cevap vermesini bekliyorum.
Daha fazla pazarlık yapmaya çalış. Belki de satıcının karakteri böyledir.

Daha fazla pazarlık yapmaya çalış. Belki de satıcının karakteri böyledir.
bende öyle düşünoyrum ona güvenmek istiyorum pazarlık konusunda babama devrettim artık bide o yazıyor iki kişi darlıyoruz ne çıkarsa artık

IBAN gönderirse parayı kesinlikle atmayın, yoksa dolandırılırsınız.
Param Güvende ile alın yoksa elden alın sadece.
elden almam mümkün değil param güvende talep göndermeyi denerim yada daha da muhabbet edip orta yolu bulup ıban falan denemeyi düşünüyorum birşeyler

kıllık var o kesin ama dolandırıcı gibi bir kıllık mı, pasif bir kıllık mı bilemedim

Elden almam mümkün değil Param Güvende talep göndermeyi denerim ya da daha da muhabbet edip orta yolu bulup IBAN falan denemeyi düşünüyorum bir şeyler.

Kıllık var o kesin ama dolandırıcı gibi bir kıllık mı, pasif bir kıllık mı bilemedim.

Dostum, ürünü almadan para gönderilir mi tanımadığın kişiye, saçmalık.
Ya Param Güvende'ya hiç de adama kimsenin uşağı değilsin ya?
Sonra buraya gelip sahibinden satıcısı engelleyip kaçtı diye konu açma diye söylüyorum.

Dostum, ürünü almadan para gönderilir mi tanımadığın kişiye, saçmalık.
Ya Param Güvende'ya hiç de adama kimsenin uşağı değilsin ya?
Sonra buraya gelip sahibinden satıcısı engelleyip kaçtı diye konu açma diye söylüyorum.
başka bir kart sahibine yazdım şimdi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı