Sahibinden "Sayfa Bulunamadı" hatası

babylade

Picopat
Daha fazla  
Telefon Google aramaya yazıp rahatça bulduğum linke laptopumdan girince sayfa bulunamadı hatası veriyor. Acaba virüs mü var laptopta? Aynı linki telefondan rahatça açabilirken laptop hata veriyor ve başka bir araba arayışında da aynı olayı yaşadık. Laptopumda bir sorun veya virüs mü var diye bir düşündürdü.

Son düzenleme:
Resimlerden aşağı indikten sonra "İlan No" yazan bir yer olacak. Onun yanındaki numarayı bilgisayardan girmeyi deneyin Sahibinden üzerindeki arama kısmına.
Bilgisayarı kapatıp açtım şu an giriyor. Bu garipliğin sebebi içime oturdu ama anlayamadım.
Resimlerden aşağı indikten sonra "İlan No" yazan bir yer olacak. Onun yanındaki numarayı bilgisayardan girmeyi deneyin Sahibinden üzerindeki arama kısmına.
Rahatsız ediyorum kusura bakmayın ama siteye girdim ama şimdi de bazı resimler gözükmüyor. Telefondan dümdüz hepsi gözüküyor ama laptopta sayfa yüklenince bazı resimler yerine fotoğraf işareti geliyor. Genel bir sorun mu benden mi kaynaklı anlayamadım.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı