Sahibinden sıfır MacBook almak

585311

Hectopat
Merhaba sahibinden sıfır MacBook buldum açılmamış faturalı gitmeden seri no aldım garantisi var gözüküyor, bir sıkıntı çıkar mı?

Gittiğinizde seri nosunu tekrar karşılaştırın onun haricinde başka yapabileceğiniz bir şey yok, elektronik alet yolda sallarsınız zarar görür açılmaz orası şansa kalmış ha garantisi var sonuçta

icloud hesabı girmeden garanti başlamıyor diye biliyorum, açılmamışsa kutu üzerindeki seri numarasını faturadaki ile karşılaştırın bir sorun olmaz neden olsun, faturaya size sattığını yazdırın ama öyle bir problem olabilir

Merhaba sahibinden sıfır MacBook buldum açılmamış faturalı gitmeden seri no aldım garantisi var gözüküyor, bir sıkıntı çıkar mı?
Ben 100 kağıtlık makineyi sahibinden çok uyguna aldım kullanıyorum. Bir sorun olmaz elden alacaksan. Süreci şöyle işlet.

Ürünü elden incele kozmetik problemi var mı kontrol et.
Ürün kodunu sitesinden sorgula doğrula.
Portları mutlaka kontrol et.
Ödemenin yarısını yap güvenlik sağlabileceğiniz bir bilgi sağlayın birbirinize.
Bir haftalık kullanımdan sonra geri kalan ödemeyi yap.
Ben bu şekilde sıfır Legion aldım. Ryzen 7945HX 4070. 60bin liraya. Ürün kodunu da doğruladım. Lenovo da global garanti var. 23 ay garantisi var şuan.

Merhaba. Ben satıcı olsam bu şartları kabul etmezdim şahsen.
Başka türlü güven nasıl oluşacak. Verdim tüm parayı makinede ciddi bir hasar çıktı senden kaynaklı dedi parayı da geri vermedi nasıl çözeceksiniz o zaman. Bu tarz bir şey yapmazsanız dolandırılmaya çok açık olursunuz

Kapalı kutu cihazda neyin hasarı hocam, cihazı alıp bakacaksın sorunu yoksa alacaksın, kimse sana 1 hafta kullandırmaz malını. Böyle sadece alıcı korunuyor siz daha bir şey satmamışsınız belli ki

Kapalı kutu cihazda neyin hasarı hocam, cihazı alıp bakacaksın sorunu yoksa alacaksın, kimse sana 1 hafta kullandırmaz malını. Böyle sadece alıcı korunuyor siz daha bir şey satmamışsınız belli ki
Yalnız kapalı dediğin ürün hasarlı ürün olarak tespit edilip alınmış ürün olabilir. Bu şekilde yurtdışından çok ürün getiriliyor bizzat bu işlerle yıllardır uğraşıyorum ben. Kapalı kutu diye temiz sanmayın yani. Tabi ben hacim olarak büyük alıyorum satıyorum güven benim için önemli.

Adresimi paylaşırım profillerimi iş hayatımı çalıştığım yeri işletmemi vesaire. Adam güvenmiyorsa artık ben de güvenmiyorum zaten almıyorum. Bu zamana kadar hiç sorun yaşamadım. Hep şu şekilde yaptım işlemlerimi.

Satıcıyla buluş ürünü satıcının yanında aç bir uyuşmazlık varsa alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…