Sahibinden sitesinde dolandırıcı bitmez

c0s4r

Centipat
Yer
Rize
Daha fazla  
Genelde piyasayı düşürmek için açılan ilan oluyor. R5 2600'ü 550 liraya koymuş pazarlık olur demiş bir de. Mesaj attım cevap vermedi. Hep var zaten dolandırıcısı da var piyasa düşürmek için açılan ilan da var.

Adama diyorum ki " GET açar mısın? " cevabı aynen yazıyorum " Ben GET met uğraşamam parayı verirsin yollarım."

R5 2600'ün piyasası da iyi bu arada şişik değil fiyatı. 700-750 liraya satıyorlar genelde. Fiyat kırmaya gerek yok yani. Bir de kaporacılar var onlar ayrı komik. Taa Batman'da adam bilgisayarı 1000-2000 lira ucuza koymuş sıkıntısız diye ama net kaporacı belli.

Dolandırıcıdır veya değildir bilemem, tanımam etmem, bir şey de söyleyemem. Ancak;

Adama diyorum ki " GET açar mısın? " cevabı aynen yazıyorum " Ben GET met uğraşamam parayı verirsin yollarım."

Neden GET açmayacağını gayet anlıyorum. Şahsen ben de GET ile satış yapmıyorum. Satıcı için berber bir sistem.
Referanslarımı gösteririm, alıcı parayı gönderdikten sonra kargolarım. Herhangi bir sorun da yaşamadım henüz.

Hocam adamın üslubuna bakar mısın? Senin gibi kibarca söyleyebilir, ben soruyu "Açar mısınız?" Diye sordum cevap o oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…