Sahibinden sitesinden alışveriş yapmak güvenli mi?

MaxDecimus

Hectopat
Daha fazla  
Bu siteyi daha önce hiç kullanmadım. İkinci el Logitech DFGT almayı düşünüyorum. Ama sistemi çok bilmiyorum. Mesela bulunduğum şehre kargoyla gönderilen ürün kırık ya da görseldeki gibi gelmezse ne yapabilirim? Param Güvende seçeneği yoksa ve ürün sıkıntılı çıkarsa sitenin bir müdahalesi olacak mı duruma?

Param Güvende olmaz ise sıkıntı yaşarsınız. Ya elden alım yapın ya da Param Güvende ile.

Alım yapmak güvenli satış yapmak güvensiz.

Param Güvende ile alışveriş yapmazsan ve dolandirilirsan site müdahale etmez zaten edemez.

Çoğu satıcı da param güvende sisteminden mağdur olduğu için seçmiyor kararsız kaldım. Param güvende seçeneğine sahip ürün yok denecek kadar az.

Eğer elden alma imkanınız yoksa ve param güvendeye kapalıysa, aynı ürünü Dolapta bulmaya çalışın. Komisyon kesildiği Dolapta, Sahibinden'e göre fiyatı biraz pahalı olur ama oradan alınan ürün, eğer belirtildiği gibi gelmezse iade kolayca yapılabiliyor belirli bir süre içerisinde.

Çoğu satıcı da Param Güvende sisteminden mağdur olduğu için seçmiyor kararsız kaldım

Haklılar düşün adam DFGT satıyor gönderiyor ve alıcı salatalık koyup iade ediyor ve sen satıcı olarak bir şey yapamıyorsun sistem alıcıyı koruyor.

Öyleyse Dolaptan bakayım. Param güvende olmadan çok riskli Sahibindende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…