Satılık Sahibinden temiz ASUS ROG GL553VE - DM107 (i7-7700HQ/GTX 1050 Ti)

Makaleler
1
Daha fazla  
ASUS ROG GL553VE - DM107
Fiyat: 6000 TL. (25.03.2020 Fiyat revize edildi.)
Ürünü 23.03.2018 tarihinde atılım bilgisayardan satın aldım.
Ürünün ilk sahibiyim. Çok temiz kullanılmış olup kasada kozmetik küsur olarak sadece son fotoğrafta görünen 0.5 cm boyutundaki çizik mevcuttur.
Çok kısa bir süre oyun için kullanılmış olup uzun bir zamandır gündelik işler için kullanılmıştır.
Batarya durumu (41.904/47520 mwh) %88'dir.
Ürünün kutusu, faturası durmaktadır.
ASUS'un plastik kasa olan modellerinden değil ROG serisi olup metal kasadır.
Ürün FreeDOS olarak gelmektedir. Orijinal kurduğum Windows 10 içerisinde lisanslı bir şekilde teslim edilecektir.
Oyun vs. performanslarını internetten inceleyebilirsiniz.
Ürünün klavyesi programlanabilir RGB aydınlatma desteğine sahiptir. Arka logoda ekran ışığını (parlaklığına) bağlı olarak turuncu aydınlatmaya sahiptir.
Ürün bundan önce 2 kez (yılda bir defa) servise gönderilip temizletilmiştir.
Yurt dışına çıkacağımdan dolayı satıyorum.
Intel Core i7 7700HQ.
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti.
1 TB HDD + 128 GB M.2 SSD.
1080P FHD mat panel.
DVD-RW+

IMG_8019.JPEG

IMG_8020.JPEG

IMG_8021.JPEG

IMG_8022.JPEG

IMG_8023.JPEG

IMG_8024.JPEG

5.png

Edit: Fiyat revize edildi.

Son düzenleme:
@Elasmotherium sağ olun hocam desteğiniz için. Diğerlerini de anlayabiliyorum.
Ancak hak verirsiniz ki ikinci el piyasası ikinci el otomobillerde de olduğu gibi serbest bir piyasa ve almış başını gitmiş. Siz de hak verirsiniz ki internette ki ilanların çoğu 6800 TL ve daha üzerinde. Ayrıca bir de bu seviyedeki bir bilgisayarı satıp daha iyisini almayı düşündüğünüzde yeni baktığınız bilgisayarların fiyatı da ikinci eldeki bu çeşitliliği açıklıyor.
Fiyatı da az da olsa çekiyorum. Gidişata göre hareket ederim bundan sonra da.

Hocam tekrardan sarı siteyi ve bu ve diğer forumlara baktığımda 4-5 ilanın haricinde gerçekten çoğu ilan 7000 TL civarında. İşin pazarlık vs kısmından, o değeri edip etmediğinden bahsetmiyorum.
Ne yazık ki piyasa böyle. Ben de isterim ki benim bilgisayarım daha ucuza satılsın ve ben de daha iyi bir bilgisayara daha uygun fiyatlara sahip olabileyim. Ki böylece aradaki fark eminim çok daha azalacaktır.
Edit: Fiyat revize edildi.

...ASUS'un plastik kasa olan modellerinden değil ROG serisi olup metal kasadır...
Hocam birebir aynı bilgisayarı zamanında kullanıp satmıştım ama kasa plastik (kaliteli plastik, Monster plastiği değil) yanlış bilgilendirmeyin. Sadece ekranın arkası metal, çantada ezilmeleri iyi bir şekilde koruyor.

Bir sorum olacak Steam PUBG gibi optimizasyonu kötü oyunlarda çökme problemi var mı?

Bu arada fiyat konusunda kimsenin karışma hakkı yok, zamanla siz doğru olana çekeceksiniz zaten.

Satıp daha yenisini alacağım diyorsunuz ama ilanda yurt dışına çıkıcam o yüzden satıyorum demişsiniz.

Şubat'ta Amerika'ya gideceğim. Dolayısıyla oradan yeni bilgisayar alacağım. Yani niyetim bu yönde.

Hocam birebir aynı bilgisayarı zamanında kullanıp satmıştım ama kasa plastik (kaliteli plastik, Monster plastiği değil) yanlış bilgilendirmeyin. Sadece ekranın arkası metal, çantada ezilmeleri iyi bir şekilde koruyor.

Bir sorum olacak Steam PUBG gibi optimizasyonu kötü oyunlarda çökme problemi var mı?

Bu arada fiyat konusunda kimsenin karışma hakkı yok, zamanla siz doğru olana çekeceksiniz zaten.

Aynı modelin donanımları hem benzer hem de daha düşük versiyonlarının bulunduğu FX modelleri de mevcut. Belki denk gelmişsinizdir. Alırken ben bile tam olarak aradaki farkı bilmiyordum. Bunu belirtmek için yazdım. Ama zaten bildiğim kadarıyla kasanın başka tarafı metal olan bir model yok yani en azından ben bilmiyorum.
2019'un sonlarına kadar oyun oynuyordum. Sorunuzu şu şekilde cevaplayabilirim. PUBG bilgisayarı aldığım zaman halen beta sürecindeydi ve oynamak keyif vermiyordu. Çökme fazla değil ama optimizasyon fazlasıyla can sıkıyordu. Ama 1.0 sürümüne geçildikten sonra 1 yıl kadar daha oynadım ve bu sorunlar yoktu.

Fiyat konusunda da arkadaşlar gerçekten ya internetteki fiyatlar düşündüğümden de uçuk durumda ya da siz çok farklı bir gözle bakıyorsunuz. Hem bu site hem de sarı siteye baktığımda ortalama bir fiyat yazdığımı düşünüyorum. Aynı modele daha yüksek rakamlar, düşük modellere de neredeyse bu rakamlar yazılmış birçok ilanda. Bende buna göre bir rakam belirledim.
Fiyat aşağıya çekildi.

Son düzenleme:
Hocam yanlış anlamayın ama 1050 Ti bir laptoba 6500 TL mantıklı gibi gelmedi. Markası Asus ve malzeme kalitesine şüphem yok ama bu fiyatlara daha iyi bilgisayarlar bulunabilir. İyi satışlar dilerim :).

Laptop iyi oyunda oynatır ne istiyonuz daha moruk. Ama tuzlu.

Kesinlikle hocam. Ben bana yetmediğinden vs. değil, yurt dışına çıkacağım böyle bir imkanım varken daha iyi bir bilgisayar almak için satıyorum. Hatta bazen eskisi kadar oyun oynamıyorum nasıl olsa, MacBook'a mı geçsem diye düşünüyorum.
Ürünün fiyatı konusunda da düşüncem şu. GPU olarak daha iyisine baktığımızda en sık karşımıza çıkan 1650 ve 1650 Ti. E onlarda 7-8 bin ₺ civarlarında. İlk yazdığımda 7500 ₺ evet biraz fazlaymış, ben de sonradan fark ettim ama şu anda bu paralara daha iyi ve bu kadar temiz bir bilgisayar bulunabileceğini düşünmüyorum. Ara ara ben de girip bakıyorum diğer ilanlara.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı