Sahibinden üzerinde iade var mı?

Nil Demlig

Picopat
Daha fazla  
Param güvende olmadan bir org satın alsam ve ürünü çalıştırdığımda bozuk olduğunu anlarsam iade edebilir miyim? Yoksa kutusu açılmış olduğu için ve param güvende olmadığı için iade kabul olmaz mı?
Biri anlatabilir mi?

Param güvende müzik aletlerinde yok.

Tecrübelerime göre genelde satıcının insafına kalıyor bu durum. Satıcı eğer kabul ederse iade sağlayabilirsiniz. Eğer sağlamazsa tüketici hakları mahkeme falan uğraşmanız gerekiyor. Bu yüzden param güvende kullanmanızı öneririm. Param güvende genel olarak alıcıyı ve tüketiciyi korumaya çalışıyor. Adama param güvende ile ilana koymasını teklif edin, kabul ederse üründe sıkıntı olacağını sanmıyorum adam malının arkasındadır, eğer kıvırmaya çalışırsa biraz şüpheyle yaklaşın.

Param güvende yoksa olay sadece satıcı ve sizin aranızda. Sahibinden elbet destek sağlamaya çalışır fakat böyle bir durumda satıcının insiyatifine kalırsınız.

Ürün kategorisini değiştirerek param güvende açabilir. Veya Dolap uygulaması üzerinden satabilir.

Saticinin keyfine kalmis birsey. Eger ayni sehirdeyseniz denemenizi ve almanizi oneririm.

Dolapta kesinti oluyor ondan dolayı sahibinden geçtim.

Ürün kategorisi ne yapabilir örnek verir misiniz? Söyleyeyim adama.

Dolapta kesinti oluyor ondan dolayı sahibinden geçtim.

Ürün kategorisi ne yapabilir örnek verir misiniz? Söyleyeyim adama.

Hocam şu anlık aklımda yok, siz tek tek müzik aletleri hobi vs. kategorilerini seçip param güvende ile satın al seçeneğini aktif edin. İlla ki birinde vardır. Bu arada alacağınız ürün çok büyük mü?

Org işte 61 tuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…