Sahibinden üzerinden dolandırıldım mı?

Para sanırım sizin için pekte önemli değil. Daha önce tanımadığınız birisine nasıl 7500 TL atabiliyorsunuz? Yazık yani.
Hocam daha önce defalarca alış satış yaptım böyle hatta daha fazla miktarlarda ödeyerek, hiç başıma gelmedi böyle bir olay. En kötü yarın gidip ya bankayı arayacağım ya da polise gideceğim.
 
Hocam 600 TL olsa gene iyi 7500 lira civarı gönderdim adama.
Hocam kusura bakmayın da açıkça sizin suçunuz. Adama açıkça sinirlendiğini bu parayı söke söke alabileceğini hissettir. Gönderdiğine dair bir şey iste, cevap vermezse gidin hukuki yollara başvurun.
 
Hocam param güvende ile alsam komisyon yüzünden bütçemi aşıyordu bu yüzden havale ile yaptım, daha önce defalarca havale ile alışveriş yaptım hiç böyle olmadı.
Hocam yüksek fiyatta ürün almışsınız ve dolandırılmama garantiniz de yok. Komisyon ücreti ödeseydiniz veya o ücret ile birlikte bütçenize uygun başka bir (sistem sanırım) ürün alsaydınız.

Ayrıca dolandırıldığınızı düşünüyorsanız ve adam sorularınıza cevap vermiyorsa yasal işlem başlatabilirsiniz.
 
Hocam kusura bakmayın da açıkça sizin suçunuz. Adama açıkça sinirlendiğini bu parayı söke söke alabileceğini hissettir. Gönderdiğine dair bir şey iste, cevap vermezse gidin hukuki yollara başvurun.
Hocam adama söyledim zaten, gerekli bilgilendirmeyi yapmazsa yarın ilk iş şikayette bulunacağım dedim. Adam hala cevap vermiyor, ya gerçekten meşgul şu an ya da umursamıyor.
Bence şimdi bankayı arayın.
Hocam adam gerçekten gönderdiyse ürünü ve ben bankayı ararsam bu sefer daha çok uğraşırız, yarın sabahı bekleyeceğim. Adam arada yanıt veriyor çünkü.
 

Adamın hesabına yolladıysan dolandırılmış olabilirsin ya da hastası var diye ilgilenemiyordur. Param güvende ile alsaydın ürün eline geçene kadar adam parayı alamazdı.
 
Hocam adama söyledim zaten, gerekli bilgilendirmeyi yapmazsa yarın ilk iş şikayette bulunacağım dedim. Adam hala cevap vermiyor, ya gerçekten meşgul şu an ya da umursamıyor.

Bak dostum seni kekliyor meşgul değil şu anda büyük ihtimal indire gandi yapıyor. Durumu tanıdık avukat vs. kişilere anlat. Yoksa internette arat yarın ilk iş savcılığa marş marş.
 
Hocam şöyle ki, zaten bütçeme uygun bir ürün vardı komisyonla beraber alabildiğim. Ama bu aldığım ürün dediğim gibi piyasanın altında yazılmıştı ama öyle çok çok altına değildi, ben de dedim gerçekten paraya ihtiyacı vardır belki. O yüzden böyle oldu.
Hocam aynı olay bir tanıdığımın başına geldi ve bu gibi olaylarda dolandırılan kişi parasını maalesef geri alamıyor.
Nasıl alamıyor hocam, dekontta aldığım ürünün en ufak ayrıntısına kadar yazdım. Yarın gitsem savcılığa şikayet etsem adam ürünü kargoladığını kanıtlamak zorunda, kanıtlayamazsa paşa paşa alırım paramı geri.
 
Parayı yollama sebebini yazdınmı havale yaparken ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…