Sahibinden üzerinden dolandırıldım

Hocam siz daha safsınız sanki, açık hat ile VDS diye bir şey var bilmiyorsanız.
Hocam olsa kaç yazar yine yakalanır ama dediğiniz yöntem mantıklı geldi şimdi size hak veriyorum ama yinede yakalanmaz mı sonuçta alışveriş yani illa nerde olduğu gözükür tabi VPN kullanmıyorsa karşıdaki kişinin bu kadar zeki olduğunu düşünmüyorum ben ne gibi bir düzenek kurmuş olabilir en fazla yarım akıllı olduğu ortada herifin yakalanacağını bile bile kalkışmaz bir insan bu işlere bence arkadaşımızın yarın siber suçlar bürosuna gidip bu olayı anlatması lazım illaki yakalanır teknoloji acayip gelişti eskiden olsaydı üstüne bir soğuk su iç derdikte şimdi farklı.

Uygula üzrinden bir mesaj yok takas olur mu wpden yazın bu kadar wp üzerinden ürün bilgisi falan sonra ilanı ayarladım alın bu kadar.

Uygula üzrinden bir mesaj yok takas olur mu wpden yazın bu kadar wp üzerinden ürün bilgisi falan sonra ilanı ayarladım alın bu kadar.
Hocam sizin durum sahibindenden çıkmış sahibinden ilgilenmez artık sadece ilan koyduğunuzu söylersiniz whatsappdan olmuş konuşma whatsapp konuşmalarından ilerletmeniz gerekiyor artık sahibindenlik bir durum yok artık yarın en yakın karakola gidin siber suçlar bürosunda açıklayın bu olayları gerisi gelir mi gelmez mi orası meçhul ama geleceğini düşünüyorum ben.

Takas olur dediniz de detayları nerede konuştunuz o size ne verecekti karşılığında bunları bir yerde konuştunuz herhâlde. WhatsApp'tan konuştuysanız o mesajları kanıt olarak sunacaksınız işte. Sahibinden artık karışmaz onun üzerinden de konuşmamışsınız zaten artık IP'yi savcılık alacak onlardan.

Takas edilecek ürüne kadar konustuk SSleri var yardımınız icin tessekkürller yarın gidecegim.

Olay sadece VPN değil. Yurtdışındaki bilgisayara Türkiye VPN kurulup yapılıyor, Numara'da suriyeliye falan aittir, yani bulunmasına imkan yok. Üstüne bir bardak soğuk su için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…