Sahibinden üzerinden dolandırıldım

Olay sadece VPN değil. Yurtdışındaki bilgisayara Türkiye VPN kurulup yapılıyor, Numara'da suriyeliye falan aittir, yani bulunmasına imkan yok. Üstüne bir bardak soğuk su için.
Sisteme bak vay be hocam adamlar kendilerini aşmış eğer böyle bir olay olduysa evet 1 değil 2 bardak soğuk su içmesini tavsiye ederim arkadaşa bu arada bilgilendirdiğiniz için sağ olun.

Olay sadece VPN değil. Yurtdışındaki bilgisayara Türkiye VPN kurulup yapılıyor, Numara'da suriyeliye falan aittir, yani bulunmasına imkan yok. Üstüne bir bardak soğuk su için.

Yok hocam Türk panelden baktım VPN kullanmamıs herhangi biri elemanı bulabilirim ama bulup ne yapacağım dövsem bu sefer suc bende.

Yok hocam Türk panelden baktım VPN kullanmamıs herhangi biri elemanı bulabilirim ama bulup ne yapacağım dövsem bu sefer suc bende.
Ben dövmezdim ama dövmekten daha beter şeyler yaşatırdım paneliniz varsa aslında neyse hocam bu sefer siz suçlu olursunuz boş verin en iyisi karakola gitmek eğer sonuç çıkmaz ise evine yemek sepeti kuryelerini yollarsınız yada fake ihbar verebilirsiniz her şeyi yaparsınız kısacası adresini öğrendikten sonra zaten o size yazar geri gönderir telefonunuzu diye düşünüyorum tabi bunlardan ders alırsa.

Numarasını sorguladıysanız dediğim gibi, Suriyeli olmaz da Türk olur açık hat yani başkasının adına açılmış bir hat kendi bilgileri değildir. Yine de gidip bir ifade verin ama bir şey çıkacağını düşünmüyorum hatta umurlarında bile olmaz. Bu devirde uyanık olmanız gerek. Geçmiş olsun.

İnsanlar kötü devir kötü dediğiniz gibi uyanık olmak şart güvenilmiyor kimseye insan babasına bile güvenemiyor artık ben bişey çıkacağını düşünüyorum hocam ama açık hat değilse eğer açık hat ise imkansız gözüyle görüyorum telefon gitti kısaca.

Hakkını ara gerekirse başka telefondan arayıp sert biçimde konuş. Kendisine ait adresini ismini soyismini sert bir dilde söyle polise başvuracağını söyle tırsar verir muhtemelen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…