E Emir Kerem Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #1 Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Arkadaşlar link bu sizce güvenilr mi yoksa bu fiyat ucuz mu yada pahalı mı nedersiniz?
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Arkadaşlar link bu sizce güvenilr mi yoksa bu fiyat ucuz mu yada pahalı mı nedersiniz?
Vasc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2018 Mesajlar 1.686 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #2 O fiyata alınmaz o kart.
M MeraklıPCci Hectopat Katılım 3 Mart 2018 Mesajlar 179 Yer Siverek Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #3 Pahalı 3 aylık asus rog rx 570 550 TL'den görmüştüm. Ama mining'de kullanılmış.
slim_shady Megapat Katılım 25 Haziran 2017 Mesajlar 292 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #4 Sorun olacağını sanmıyorum fiyatı uygun tutulmuş. Elden alabiliyorsanız güzel bir avantaj.
Bozuk PC Tuşu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 1.507 Çözümler 13 Yer Klavye Daha fazla Meslek Harf, sayı yazmak. 22 Nisan 2019 #5 slim_shady dedi: Sorun olacağını sanmıyorum fiyatı uygun tutulmuş. Elden alabiliyorsanız güzel bir avantaj. Genişletmek için tıkla... 500 TL civarında bir sürü RX 470 4GB var iken bu kart nasıl bir avantaj oluyor?
slim_shady dedi: Sorun olacağını sanmıyorum fiyatı uygun tutulmuş. Elden alabiliyorsanız güzel bir avantaj. Genişletmek için tıkla... 500 TL civarında bir sürü RX 470 4GB var iken bu kart nasıl bir avantaj oluyor?
E Emir Kerem Hectopat Katılım 13 Nisan 2019 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2019 #6 Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Arkadaşlar bu nasıl yorumları bekliyorum msi gtx aero 1050 ile fark var mıdır
Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Arkadaşlar bu nasıl yorumları bekliyorum msi gtx aero 1050 ile fark var mıdır