Sahibinden üzerinden RX 6700 XT/6800 XT almak mantıklı mı?

realist2234

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar, önümüzdeki 2-3 ay içerisinde PC toplamayı düşünüyorum fakat ülkede her şey her gün zamlandigi için ekran kartını tek olarak önceden almaya karar verdim. Önceden RX 6700 XT düşünüyordum ama onun da fiyatı 12K bandına gelmiş. Sahibinden'de gezinirken aşağıdaki ilanı gördüm. Sizce bu ilandaki RX 6800 XT ya da diğer ilandaki RX 6700 XT alınır mı? Yoksa riske girmeyip sıfır RX 6700 XT mi çekmeliyim? Ekran kartı için bütçem maksimum 12K.

Merhaba dostlar, önümüzdeki 2-3 ay içerisinde PC toplamayı düşünüyorum fakat ülkede her şey her gün zamlandigi için ekran kartını tek olarak önceden almaya karar verdim. Önceden RX 6700 XT düşünüyordum ama onun da fiyatı 12K bandına gelmiş. Sahibinden'de gezinirken aşağıdaki ilanı gördüm. Sizce bu ilandaki RX 6800 XT ya da diğer ilandaki RX 6700 XT alınır mı? Yoksa riske girmeyip sıfır RX 6700 XT mi çekmeliyim? Ekran kartı için bütçem maksimum 12K.

2 side pahalı

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaust u-rx-570-4gb-temiz-1111484789/detay arkadaşın ismini yazma şeklini saymazsak güzel kart, test sonuçları iyiyse alınr

8K ya bir ton 6800 ve 6800XT varken 12K ya o kart alınmaz

Yukarıdaki ilanları kast etmedim zaten. Bu arada 6700XT sıfır demiş adam.

Edit: Kartların ikisi de sıfırmış bu arada şimdi baktım :D

Ya attığım linklerdeki kartlar sıfır ve kapalı kutu olduğu için onları düşünüyorum aslında. Evet daha ucuza da 6800XT bulunabiliyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım.

2.el olayına çokta düşmek istemiyorum kapalı ya da garantili kartlara bakıyorum daha çok ama güzel öneri teşekkür ederim

Ya attığım linklerdeki kartlar sıfır ve kapalı kutu olduğu için onları düşünüyorum aslında. Evet daha ucuza da 6800XT bulunabiliyor ama ne kadar güvenilir emin olamadım.

2.el olayına çok da düşmek istemiyorum kapalı ya da garantili kartlara bakıyorum daha çok ama güzel öneri teşekkür ederim

Kapalı kutu olayına ben inanmıyorum. Hem TR ürünü olacak hem üst model olacak hem kapalı kutu olacak ama alt modelin bile 0 ından ucuz olacak. Pek inandırıcı değil sanki. 6 ay ve fazla garantisi olan 2. el ürünlerialmak daha sağlıklı bence.

Bu arada alacağım işlemci 5600 olacak o yüzden 6900 XT ile darboğaz oluyor o nedenle 6800 XT daha mantıklı gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı