Sahibinden vs Dolap

242151

Kilopat
Merhaba. Gaming laptop satacağım. Sahibinden'de sadece Param Güvende ile satabilirim yaşadığım yer uzak bir yer. Ancak çok görüyorum uyarıyorlar iade edip başka bir ürün gönderir veya içinden parça değiştirip gönderir diye. Dolaba baktığımda ise komisyon alıyor biraz ama onda ürün söylendiği gibi olmadığı veya yanlış ürün gönderilmediği sürece iade edilmiyor sanırım. Sizce ne yapmalıyım?

Birçok satış yaptım satan için Sahibinden daha iyi ama dediğiniz gibi başka ürün gönderme şansları her ikisinde de var. Siz ürünü kargolamadan önce her şeyini fotoğraf ve videolayın zaten elinizde kanıt varsa sorun olmaz. Güzel de paketleyin, bolca havalı poşet koyun. Siz işinizi düzgün ve garanti yaparsanız sıkıntı çıkmaz.

Bence iki yerden de ilan açın.

İki yerden aç ekstra olarak Gardrops var onu da kullan Gardrops ek ücret kesmiyor kazandığını tamamen sana veriyor dolapla aynı gibi uygulama olarak.

Hocam kaç günde teklif aldınız ? Bende ilan koydum ama bir şey yazan olmadı.
Sahibinden'den pek fazla gelmiyor. 3 kişi yazdı bana 1 haftada, ancak bir kişi düzgün fiyat teklif etti. Dolapta ilanı birkaç saat önce açmama rağmen 2 3 teklif geldi.

Sahibinden'den pek fazla gelmiyor. 3 kişi yazdı bana 1 haftada, ancak bir kişi düzgün fiyat teklif etti. Dolapta ilanı birkaç saat önce açmama rağmen 2 3 teklif geldi.
Şansa bak bende ekran kartımı satmaya çalışıyorum yazan olmadı hâlâ. İyi satışlar hocam.

Dolaptan alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor bir alıcı olarak 1 alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…