Sahibinden yamuk ekran kartı sorun çıkarır mı?

komali16

Megapat
Daha fazla  
Sahibinden üzerinden aldığım kart yamuk geldi. Adam soğutucudan dolayı yamuk durduğunu söyledi. Başka bir kartın soğutucusunu takmış. Kartı daha denemedim, HDMI to VGA kablosu gelmedi. Bu şekilde durması sorun çıkarır mı?

Kasaya vidalamayı yaptıysan ve stabil olarak çalışıyorsa sıkıntı yok. Isı değerlerini kontrol et.

Montajda bir sıkıntı çıkmadı. Dönüştürücü gelsin ısı değerlerini kontrol ederim.

En fazla oyunları yamuk oynarsın, pek sorun olmaz. Şaka bir yana, eğer ekran kartın sağlamlığından eminseniz pek dert değil.
Sadece kasanızı çok fazla oynatmamaya bakın, yoksa çıt diye bir ses gelebilir.

Kartı arka düz bir zemine koy yamuksa iade et değilse kullanabilirsin.

Kartın yamukluğu baya bir belli oluyor. Esnetmeye çalışırken elimde kalır diye korkuyorum. Adam kendi 2 ay boyunca kullanmış bu şekilde. Görüntü dönüştürücü adaptörü kargoda gelsin ısı değerlerini de kontrol ederim.

Ağır soğutma bloklarında hafif bir sarkma olur. Ben kasanın ekran kartını destekleyen bir aparatıyla bu şekil bozukluğunu gidermiştim.

Çoğu kart %100 düz durmaz zaten. Ağır oldukları için ister istemez yamulma meydana geliyor. Yeni nesil anakartlarda bu sebeple güçlendirilmiş PCI slotları var. Eğer PCI yuvasına güvenmiyorsan ekran kartını destekleyecek aparatlar mevcut. Alıp kullanabilirsin. PCI yuvası sağlam değilse yamulması dışında sorun çıkarmaz sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…