D diegoarmano Hectopat Katılım 22 Ocak 2022 Mesajlar 2.017 Çözümler 1 22 Şubat 2022 #11 KOrsanBoY dedi: Geri almayacağını belirtti. Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek bir şey yok o halde. Kullanmadığınız tuştaki switch ile yer değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
KOrsanBoY dedi: Geri almayacağını belirtti. Genişletmek için tıkla... Yapılabilecek bir şey yok o halde. Kullanmadığınız tuştaki switch ile yer değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
K KOrsanBoY Kilopat Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2022 #12 Ben köşeme ağlamaya gidiyorum dostlar. diegoarmano dedi: Yapılabilecek bir şey yok o halde. Kullanmadığınız tuştaki switch ile yer değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın elinde fazladan v1 var ondan alıp benim klavyeye takılabilir mi?
Ben köşeme ağlamaya gidiyorum dostlar. diegoarmano dedi: Yapılabilecek bir şey yok o halde. Kullanmadığınız tuştaki switch ile yer değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın elinde fazladan v1 var ondan alıp benim klavyeye takılabilir mi?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 22 Şubat 2022 #13 Satıcının inisiyatifine kalmış.
Y.Can Aydın Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.204 Makaleler 1 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Şubat 2022 #14 Satıcıya kalmış ama deneyerek alındıysa satıcının almaması lazım