Sahibinden yurt dışı iPhone alınır mı?

Numan1002

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurt dışı iPhone 14 Pro Max almak istiyorum ve fiyatı 30-35k arası gidip geliyor. Sıfır kapalı kutu ilanları fazlasıyla var ama bazı endişelerim var. Sıfır kapalı kutu alırsam çalıntı, toplama ya da ikinci el gibi bir şeyle karşılaşabilir miyim? Yani demek istediğim sarı siteden alacağım ama korkuyorum? Öneriniz nedir?

Bana kalırsa yurt dışı hiçbir telefon alınmaz. Eğer almak istiyorsanız yurt dışına giden bir tanıdığınız varsa onun aracılığı ile almak daha iyi

Bana kalırsa yurt dışı hiçbir telefon alınmaz. Eğer almak istiyorsanız yurt dışına giden bir tanıdığınız varsa onun aracılığı ile almak daha iyi.

Bir tanıdığım olmadığı için bunu yapıyorum. Benim gibi alıp da sorun yaşamayan çok insan varmış ama sorun yaşayanlar da oluyor galiba.

Bir tanıdığım olmadığı için bunu yapıyorum. Benim gibi alıp da sorun yaşamayan çok insan varmış ama sorun yaşayanlar da oluyor galiba.

Güvenilir yerden alırsan hiçbir şey olmaz. Sahibinden sayfası 10 yıllık olanları tercih et. Mağazanın yorumlarına bak. Dükkanı eski mi yeni mi bunlara bak.

35K'ya 15 Pro öneririm. Yer önermek yasak mı bilmiyorum ama güvenilir yer önerebilirim.

O fiyatlara TR 13 Pro vs. bulunabiliyor pil saglıgı 90 üstü olsun değişeni olmasın gerisinin önemi yok yurt dışı ürüne 30-35k verilemz bende şu an yurt dışı iPhone 11 Pro Max kullanıyorum yeni yılda yeni düzenleme getirip 4+4'ü değiştirirlerse yurt dışı cihaz elinde patlayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…