Sahibinden'de bulunan ekran kartları alınır mı?

Sahibinden'de 2. el 1400-1600TL fiyat aralığında satılıyor RX 580.
İstanbuldaysan sana vereyim. Satmayı falan düşünmemiştim bir tanıdığa belki işine yarar diye vermeyi düşünüyordum, çünkü paraya ihtiyacım yok.

İstanbuldaysan sana vereyim. Satmayı falan düşünmemiştim bir tanıdığa belki işine yarar diye vermeyi düşünüyordum, çünkü paraya ihtiyacım yok.

İstanbul'da olsa ücretsiz mi verecektiniz hocam?

İstanbul'da olsa ücretsiz mi verecektiniz hocam?
Bilgisayarı komple vermeyi düşünüyorum, ama dediğim gibi çoluğunu çocuğunu sevindirecek birisi falan denk gelir diye bekliyorum. Ya da bütçesi yoktur dolandırılmak ta istemiyordur sembolik bir ücret karşılığı o tarz bir insana faydam dokunsun istiyorum.

O zaman kargo ücretini ödesin arkadaş. Üzerine de biraz para isteyin. Kargoyla gönderin. Gerçi bu durumda sizin de dolandırma ihtimaliniz olabilir ama Param Güvende ile ilan alaçabiliyorsanız açarak arkadaşa ulaştırabilirsiniz ürünü. Veya karşı ödemeli kargoya verip arkadasin parayı kargoyu teslim aldıktan sonra göndermesini de isteyebilirsiniz ancak bu durumda da arkadaş sizi dolandırabilir. Neyse siz bir düşünün dediğimi.

Not: Yanlış anlamayın kimseye dolandırıcı demiyorum ama kimse kimseyi tanımıyor sonuçta olabilecek şeyler.

Dostum zaten bunları bildiğim için İstanbul içi ve tanıdık kriterlerim var. Ben kargoya bilgisayar götürmekle falan uğraşamam, vaktim yok. Ayrıca da yüz yüze görmediğim birine bilgisayarımı verip arkamdan "Ne kerizmiş meh meh meh" dedirtmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…