Sahibinden'de işlemci satılır mı?

Ryzen 5 3600 işlemcimi satmayı düşünüyorum, kargolama konusunda sıkıntım yok ama işlemci ulaştıktan sonra alan kişi pinlerine zarar verip kasti bir şekilde benim ürünü öyle sattığımı iddia edip parasını geri isteyebilir korkusu düştü. Böyle bir durum yaşayan var mı mantıklı mı sizce?

Ryzen 5 3600 işlemcimi satmayı düşünüyorum, kargolama konusunda sıkıntım yok ama işlemci ulaştıktan sonra alan kişi pinlerine zarar verip kasti bir şekilde benim ürünü öyle sattığımı iddia edip parasını geri isteyebilir korkusu düştü. Böyle bir durum yaşayan var mı mantıklı mı sizce?
Elden vereceksiniz hocam.

Daha önce onlarca işelmci sattım, böyle bir sorun yaşamadım. Kargo paketini hazırlarken sağlam olarak paketlediğinizin videosunu çekerseniz de elinizde kanıt olur bir sorun olamz heralde.

Sattığın kişinin hesabına bak daha önce satış yapmış mı ne zaman kurulmuş. Bir de 30'a yakın satışım vardır. hepsi Param Güvende neredeyse. hiç dediğin gibi bir olay yaşamadım

Havale sonrası kargo yaparsın. Tamamen şans işi bir kişi 50 tane ürün satar hiçbir sorun çıkmaz sen bir ürün satarsın karşı taraf sorun çıkarır bozup iade eder paran çöpe gider. Geçen Forum'dan 2 ay önce bir kişi güç kaynağını satmıştı alan kişi aynı güç kaynağının bozuk haline sahipmiş iade edip ürünün bozuk olanını göndermişti. Tamamiyle alıcı'yı koruyan bir sistem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı