Sahibinden'de Param Güvende ile satış nasıl işliyor?

Hocam öyle de yaparım da alıcı güvenmez bu şekilde bu devirde babanın oğluna bile güvenmeyeceksin yani.
Alıcının seni dolandırma şansı var hocam. İade ederken içine taş da koyup gönderebilir. Örnekleri var malesef.

Bana kalırsa alıcıyı bulduysan IBAN'dan ödeme alıp alıcı ödemeli kargolamak en mantıklısı.

Uygulamadan.

Şimdi kısaca gidiyorum sahibinden kodu ile kargo yollacağım diyorum adam kargoyu alıyor ve bitiyor.

Alıcının seni dolandırma şansı var hocam. İade ederken içine taş koyupda gönderebilir. Örnekleri var maalesef.

Adam daha sistemi bilmiyor hocam ben anlattım 350 liralık mal zaten ister koysun ister koymasın iade edecek bir tip gibi durmuyor zaten.

İade ederken içine taş koyup da gönderebilir. Örnekleri var malesef.
Evet buradaki örnek de benim. Güç kaynağımı sattıktan sonra alıcı iade edip bir kutu çakıl taşı yollamıştı

Hocam öyle de yaparım da alıcı güvenmez bu şekilde bu devirde babanın oğluna bile güvenmeyeceksin yani.
Ona bakılırsa PG ile satarsanız da sizin alıcıya güvenmemeniz lazım.

Evet buradaki örnek de benim. Güç kaynağımı sattıktan sonra alıcı iade edip bir kutu çakıl taşı yollamıştı.

Ona bakılırsa pg ile satarsanız da sizin alıcıya güvenmemeniz lazım.

Hocam kaç aydır bende zaten vereyimde rahatlık gelsin taş mı gönderir dışkı mı gönderir orasını bilemiyorum

Üstte dediğim gibi oluyor ve bitiyor değil mi arkadaşlar.

Üstte dediğim gibi oluyor ve bitiyor değil mi arkadaşlar.

Evet bitiyor. Onayladınız kargo kodu aldınız kargoya verdiniz alıcı ya onayladı ya da iade etti. Bu kadar.

Kargoya vermesi kolaymışda iadede dışkı göndermesi aniden çöküş yaratır ama sahibinden buna karşıda önlem alması lazım.
Evet malesef öyle bir sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…