Sahibinden'de Param Güvende ile satmak

1and0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Gecen ay aldigim %60 klavye alisamadigim icin sahibinden de satiliga koydum alan kisi Param Güvende ile satin almak istedi. Ama interneten baktigima gore saticidan cok aliciyi koruyan bir sistem beni burada taklaya getirirler mi? Daha once Param Güvende ile satis yapan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.

Evet taklaya gelebilirsin. Satıcıyı gram korumayan bir sistem.

İki tarafı da koruma altına alıyor. Yakın zamanda param güvende ile satış yaptım. Sahibinden zaten sırayla yaptırıyor her şeyi.
1- Satıcı ürünü 'Param Güvende' ile satın alıyor. Para bir havuzda tutuluyor.
2- Sattığınızı onaylıyorsunuz ve IBAN'ı yazıyorsunuz, gönderilecek kargo şirketini seçiyorsunuz.
3- Seçtiğiniz kargo firmasına 2 gün içinde ürünü götürmeniz gerek.
4- Ürünü verdikten sonra 'kargoya teslim edildi' diye kargocular onaylıyor.
5- Kargo 1-2 günde alıcıya ulaşıyor. Kargocu 'ürün teslim edildi' olarak işaretliyor.
6- Alıcı paranın size gelmesi için aldığını onaylaması gerekiyor. Onaylamazsa bile para 2-3 gün içinde otomatik olarak IBAN'ınıza düşüyor. Yani satıcı da korunuyor. Merak etmeyin.

Aynı şehirdeyseniz elden satmayı önerin. Pek tavsiye edemiyorum Param Güvende ile satmayı. Parçalarını alabilir, deneyip bana uymadı deyip geri gönderebilir vs vs birçok ihtimal var.

Cihazı whatsapptan canlı göstereyim deyin, sormak istediklerini sorsun ve cihazı internetten tam olarak araştırsın, istediğim cihaz bu diyorsa o zaman EFT + Kargo ile alır zaten.

Dolandırma yöntemi olarak kullanılıyor, eğer size Param Güvende için bir link gönderirlerse sakın tıklamayın.

Satıcı olsam Param Güvende ile satmam. Grafik tablet satışa koydum birisi talip oldu param güvende ile olursa alırım dedi, hayır dedim, satmadım. Daha sonra başkasına sattım. Satıcı için sakıncalı bir uygulama. Alıcı için faydalı.

Bu anlattıklarınız alıcı artniyetli değilse geçerli seyler yani en ideal durumu anlatmışsınız.

Ya alıcı artniyetliyse ne olacak? Mesela klavyeyi aldı bazı parçalarını değiştirdi, belki elindeki klavyede kayıp olan bir kaç tuş var onları alıp geri satıcıya yollayacak?

Ya da elinde aynı klavyenin bozuk olanı var, sağlamını alıp sizden size bozuğunu yollayacak?

Bu durumlarda nasıl koruyor sistem satıcıyı?

İlan linki atabilir misin? Merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…