xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #11 Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? 333365 dedi: Sizden sıfır monitör isteyip ikinci el satacak size. Biraz düşününce mantıklı değil, yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş dediğine göre ürünü 26 agustosda alıp kullanmamış tek fotoğraf için kutudan çıkarmış.
Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? 333365 dedi: Sizden sıfır monitör isteyip ikinci el satacak size. Biraz düşününce mantıklı değil, yapmayın. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş dediğine göre ürünü 26 agustosda alıp kullanmamış tek fotoğraf için kutudan çıkarmış.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.930 Makaleler 65 Çözümler 1.049 30 Ağustos 2022 #12 @xMarshallD doğru söylediğini de bilemeyiz. Riske atma derim, git kendin sıfırını al.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #13 Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Berkant29 dedi: Hocam dolandirici oldugu bayağı belli yapmayin oyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ondan korkuyorum. 333365 dedi: @xMarshallD doğru söylediğini de bilemeyiz. Riske atma derim, git kendin sıfırını al. Genişletmek için tıkla... Zaten sifirini alacaktım vatan taksit yapmadi.
Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Berkant29 dedi: Hocam dolandirici oldugu bayağı belli yapmayin oyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hocam bende ondan korkuyorum. 333365 dedi: @xMarshallD doğru söylediğini de bilemeyiz. Riske atma derim, git kendin sıfırını al. Genişletmek için tıkla... Zaten sifirini alacaktım vatan taksit yapmadi.
OnlyX Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 4.046 Çözümler 21 30 Ağustos 2022 #14 xMarshallD dedi: Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Hocam arkadaş dediğine göre ürünü 26 agustosda alıp kullanmamış tek fotoğraf için kutudan çıkarmış. Genişletmek için tıkla... Hocam neden sıfır fiyatına hiç kullanılmamış olsa bile risk alıp almaya çalışıyorsunuz? xMarshallD dedi: Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Hocam bende ondan korkuyorum. Zaten sifirini alacaktım vatan taksit yapmadi. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sizin bileceğiniz iş ama bence güvenmeyin.
xMarshallD dedi: Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Hocam arkadaş dediğine göre ürünü 26 agustosda alıp kullanmamış tek fotoğraf için kutudan çıkarmış. Genişletmek için tıkla... Hocam neden sıfır fiyatına hiç kullanılmamış olsa bile risk alıp almaya çalışıyorsunuz? xMarshallD dedi: Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Hocam bende ondan korkuyorum. Zaten sifirini alacaktım vatan taksit yapmadi. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman sizin bileceğiniz iş ama bence güvenmeyin.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #15 OnlyX dedi: Hocam neden sıfır fiyatına hiç kullanılmamış olsa bile risk alıp almaya çalışıyorsunuz? Hocam o zaman sizin bileceğiniz iş ama bence güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Almıyorum vazgeçtim başka ilana yöneldim 1.5 ay kullanmış. Arkadaş öyle dediği için sadece söylemek istedim. Sıfır almaya çalıştım ama olmadı Üründe her yerde yok Trendyol'da falan 7.5k 9K ama vatan da 5.5k dı ah keşke taksit yapsaydı bu durumlara düşmezdim.
OnlyX dedi: Hocam neden sıfır fiyatına hiç kullanılmamış olsa bile risk alıp almaya çalışıyorsunuz? Hocam o zaman sizin bileceğiniz iş ama bence güvenmeyin. Genişletmek için tıkla... Almıyorum vazgeçtim başka ilana yöneldim 1.5 ay kullanmış. Arkadaş öyle dediği için sadece söylemek istedim. Sıfır almaya çalıştım ama olmadı Üründe her yerde yok Trendyol'da falan 7.5k 9K ama vatan da 5.5k dı ah keşke taksit yapsaydı bu durumlara düşmezdim.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.851 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #16 xMarshallD dedi: Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Hocam bende ondan korkuyorum. Zaten sifirini alacaktım vatan taksit yapmadi. Genişletmek için tıkla... Peşin veriyor. Tüm taksitli işlemlerde satıcı parasını peşin alır.
xMarshallD dedi: Param Güvende ile taksitle aldığımda sahibinden direk satıcıya peşin fiyatı veriyor mu yoksa taksitle mi? Hocam bende ondan korkuyorum. Zaten sifirini alacaktım vatan taksit yapmadi. Genişletmek için tıkla... Peşin veriyor. Tüm taksitli işlemlerde satıcı parasını peşin alır.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #17 dogant dedi: Peşin veriyor. Tüm taksitli işlemlerde satıcı parasını peşin alır. Genişletmek için tıkla... O zaman o saticidan almak daha mı mantıklı şimdi daha az kullanmış. Öyle diyor.
dogant dedi: Peşin veriyor. Tüm taksitli işlemlerde satıcı parasını peşin alır. Genişletmek için tıkla... O zaman o saticidan almak daha mı mantıklı şimdi daha az kullanmış. Öyle diyor.
dogant Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 6.851 Makaleler 33 Çözümler 44 Yer Kadıköy Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #18 xMarshallD dedi: O zaman o saticidan almak daha mı mantıklı şimdi daha az kullanmış. Öyle diyor. Genişletmek için tıkla... GET ile alırsanız dolandıramaz. Siz ürüne onay vermeden satıcının hesabına para geçmiyor.
xMarshallD dedi: O zaman o saticidan almak daha mı mantıklı şimdi daha az kullanmış. Öyle diyor. Genişletmek için tıkla... GET ile alırsanız dolandıramaz. Siz ürüne onay vermeden satıcının hesabına para geçmiyor.
xMarshallD Hectopat Katılım 30 Ocak 2021 Mesajlar 352 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ağustos 2022 #19 dogant dedi: Get ile alırsanız dolandıramaz. Siz ürüne onay vermeden satıcının hesabına para geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Get derken Param Güvende şeyi mi?
dogant dedi: Get ile alırsanız dolandıramaz. Siz ürüne onay vermeden satıcının hesabına para geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Get derken Param Güvende şeyi mi?