Sahibinden'deki müşteri dolandırıcı mı?

Hızlı cevap istiyorsan dakika 1 den itibaren dinleyebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş dolandırıcı olduğunu nereden anladınız merak ediyorum?
Adam karşısındaki ürünü görüp satın almak istiyor hepsi bu.
Dünyadan haberin yok. Aynı mesajı günde 500 kere alıyorum. Bir harfi bile eksik değil, biraz tecrübesi olan insanlara saygınız mı olsa?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl bir satış sistemi arkadaş? Yıl 2023 hala elden görüşelim falan filan. Bu şekilde benim arkadaşımı dövüp elinden telefonunu aldılar 2 yıl önce. Şuan bence en güvenilir Dolap. Ürünü koyuyorsun karşı taraf isterse fiyat teklif ediyor. Satıldığında ertesi gün Trendyol kuryesi evinden alıp karşı tarafa götürüyor ürünü. Öyle kafasına göre iptal etme hakkı yok. Gerçekten ilanda ki ile giden ürün farklıysa iade edebilir. Ne sen karşı tarafın herhangi bir bilgisini öğrenebiliyorsun ne de o senin. 14 tane ürün sattım 1 tanesinde bile problem olmadı.

Dünyadan haberin yok. Aynı mesajı günde 500 kere alıyorum. Bir harfi bile eksik değil, biraz tecrübesi olan insanlara saygınız mı olsa?

Nasıl dolandıracak şahsı bir anlatır mısın? 500 mesaj alan adam?

Ben birşey satacağım zaman elden satma şartı koşuyorum ve kafe gibi insanların yoğun bulunduğu yerlerde buluşmayı teklif ediyorum.
Kargo ile bişey göndermeyin peşin verin peşin alın.

Param güvende ile satmıyorum. Param güvende kapalı. Ne diyorsunuz sizce denemeli miyim?

Yalnız arkadaş Param Güvende talep etmemiş ki, buluşalım görerek alayım diyor aynı şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…