Açıkçası bu ölü fiyat verenlere çözüm yok yalan söylemek gibi olmasın ölü fiyat bende söylerim tutarsa tutar tutmazsa yapacak bir şey yok canımızdan olmuyoruz ya sonuçta kafanıza takmayın bu durumları hayır deyin geçin.
Alıcı tarafında dediğiniz durumlar cidden gıcık ama bu tarz insanların geneli ile zaten muhatap olmuyorsunuz. Belki cahil ve bilgisiz satıcılar F/P ürün hakkında çileden çıkarıyor ama genellikle diğer şeyleri yapanların ürünleri alınmaz seviyede.
Satıcı olarak ise şunu öğrendim: "Hala satılık mı?" diyip, bi daha yazmayan ve şaka fiyat yazıp, kabul etmeni umanlar. Birde şaka fiyatı savunmaya çalışıp, tartışma yaratanlar oldu.
Zaten şu al/satçılar her ilana yarısı fiyat yazması beni bitiriyor.
Satıcıysan her şeyi usulünce kozmetiğini özelliklerini KFG durumunu fiyat hakkında düşünceni belirteceksin fiyata da hakkını yazarsın. Zamanında bende satış veya alım yaptım alıcıyken de ne fiyat öldürürüm ne karşıyı zora sokarım zaten piyasaya göre uygunsa alır geçerim pazarlık payı bırakılmışsa cüzi miktarda sorarım. Hayvanlığa luzüm yok . Gel gör ki ölücü ve bilinçsiz satıcı %70'lik kesim neredeyse al-sat yapanları söylemiyorum bile.
Açıklamada veya başlıkta, veya fotoğrafta, veya önceki sorularda cevabını belirttiğim şeyi tekrar tekrar soran alıcılar sinir bozucu oluyor. İki saniye ayırıp bir şeyi okumaya bile üşeniyor millet. Cevap bile hazır olsun istiyorlar. Artık cevap vermeyip açıklamayı okuyun yazıyorum sadece.