Shodai_07 Femtopat Katılım 6 Mart 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #1 Sahibinden sitesinde bu satıcıdan uygun fiyata bir laptop buldum. Bu satıcı güvenilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sahibinden sitesinde bu satıcıdan uygun fiyata bir laptop buldum. Bu satıcı güvenilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.145 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #2 Shodai_07 dedi: Sahibinden sitesinde bu satıcıdan uygun fiyata bir laptop buldum. Bu satıcı güvenilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Satın aldınız mı acaba? Bende bu satıcıdan laptop almak istiyorum.
Shodai_07 dedi: Sahibinden sitesinde bu satıcıdan uygun fiyata bir laptop buldum. Bu satıcı güvenilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Satın aldınız mı acaba? Bende bu satıcıdan laptop almak istiyorum.
F facon Centipat Katılım 2 Haziran 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 knk bende merak ediyom güvenilirmi bende almayı düşünüyomda