mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar Şikayetvar sitesinde bu durumu çok gördüm ve anlayamadım, bu sahte linkten dolandırılan çok insan var gözlemlediğim. Nedir peki bu?
Arkadaşlar Şikayetvar sitesinde bu durumu çok gördüm ve anlayamadım, bu sahte linkten dolandırılan çok insan var gözlemlediğim. Nedir peki bu?
Shuichi Tatsuo Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 11.294 Makaleler 13 Çözümler 45 Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: Ryzen 7 570x / Asrock B450M Pro4 / HyperX Fury 2x8 3600Mhz Cl16 OC / Deepcool AK400 / EVGA RTX 3070 XC3 Ultra / Lian Li A3 Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #2 Link yolluyorlar sana buradan satın alabilirsin diye. Sen de kanıp tuzağa düşüyon aslında sahte site. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir videosu vardı.
Link yolluyorlar sana buradan satın alabilirsin diye. Sen de kanıp tuzağa düşüyon aslında sahte site. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir videosu vardı.
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 22 Ocak 2023 #3 mami9998 dedi: Arkadaşlar Şikayetvar sitesinde bu durumu çok gördüm ve anlayamadım, bu sahte linkten dolandırılan çok insan var gözlemlediğim. Nedir peki bu? Genişletmek için tıkla... Alıcı param güvende ile almak istiyor ve sat ıcı da kendi yapmış olduğu sahte siteyi atıyor.
mami9998 dedi: Arkadaşlar Şikayetvar sitesinde bu durumu çok gördüm ve anlayamadım, bu sahte linkten dolandırılan çok insan var gözlemlediğim. Nedir peki bu? Genişletmek için tıkla... Alıcı param güvende ile almak istiyor ve sat ıcı da kendi yapmış olduğu sahte siteyi atıyor.
Marla Singer Gigapat Katılım 13 Mart 2016 Mesajlar 8.226 Çözümler 28 22 Ocak 2023 #4 Sahibinden ile alakası olmayan bir linke tıklarsan dolandırılırsın genelde ödeme olarak havale isterler. Kredi kartı geçmez fake sitelerde.
Sahibinden ile alakası olmayan bir linke tıklarsan dolandırılırsın genelde ödeme olarak havale isterler. Kredi kartı geçmez fake sitelerde.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 22 Ocak 2023 #5 mami9998 dedi: Arkadaşlar Şikayetvar sitesinde bu durumu çok gördüm ve anlayamadım, bu sahte linkten dolandırılan çok insan var gözlemlediğim. Nedir peki bu? Genişletmek için tıkla... WhatsApp'a yönlendiriyor orada sahte kopya sitenin linkini atıyor Param Güvende ile ödediğinizi sanıyorsunuz ve para buhar.
mami9998 dedi: Arkadaşlar Şikayetvar sitesinde bu durumu çok gördüm ve anlayamadım, bu sahte linkten dolandırılan çok insan var gözlemlediğim. Nedir peki bu? Genişletmek için tıkla... WhatsApp'a yönlendiriyor orada sahte kopya sitenin linkini atıyor Param Güvende ile ödediğinizi sanıyorsunuz ve para buhar.
mami9998 Hectopat Katılım 10 Nisan 2022 Mesajlar 786 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2023 #6 Anladım hocam bende sahibindenin tamamen bir kopyası olduğunu düşündüm şimdi isim vermiyeyim tahmin edersiniz elektronik inceleme yapan YouTube kanalının sahte satış sitesi çıkmıştı onun gibi düşünmüştüm.
Anladım hocam bende sahibindenin tamamen bir kopyası olduğunu düşündüm şimdi isim vermiyeyim tahmin edersiniz elektronik inceleme yapan YouTube kanalının sahte satış sitesi çıkmıştı onun gibi düşünmüştüm.