Sahibinden'deki satıcı güvenilir midir?

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
TVS Raider 125 alacağım tello motors diye bir yer Sakarya Ferizli'de. Sizce nasıl bir satıcı güvenilir midir?

Google yorumları pek olumlu durmuyor, 4 yıldır Sahibinden'de mağaza ve link de güvenli. Fiyatların pahalı olması ve ilgisizlikten dolayı çok düşük puanlı yorum var. Alırken belki sorun yaşamazsınız ama aldıktan sonrası için biraz sıkıntılı gibi.

Anladım ama kalitesiz bir motor değil sonuçta, 1-2 yıl rahat kullanamaz mıyım? Buradan alma sebebim taksit imkanı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım ama kalitesiz bir motor değil sonuçta 1-2 yıl rahat kullanamaz mıyım buradan alma sebebim taksit imkanı.

Kullanırsınız ama satış sonrası destekleri kötü anladığım kadarı ile. Yani bir sorun oldu mu orada yaptırmaya gittiğinzde yorumlarda yazılan durumlardan biriyle karşılaşmanız muhtemel.

Kullanırsınız ama satış sonrası destekleri kötü anladığım kadarı ile. Yani bir sorun oldu mu orada yaptırmaya gittiğinzde yorumlarda yazılan durumlardan biriyle karşılaşmanız muhtemel.

Anladım, zaten geçen yıl da almıştım başka bir yerden yani bir sorun yaşadım pek ilgilenmediler ama o sorun TVS Raider'de kronikmiş zaten, arkadaşım da yaşamıştı aynı sorunları. O zaman buradan alacağım.

Rodaj bakımı alındığı bayide mi oluyor yoksa herhangi bir yetkili serviste mi, bir bilginiz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgim yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…