Sahibinden'deki sıfır laptop ilanları güvenli mi?

MuhammedKa11915

Femtopat
Daha fazla  
Sahibinden'de özellikle Kadıköy'deki bilgisayar mağazalarının sıfır laptop ilanları var. 19 ay, 22 ay, 16 ay gibi garip garantiler varken 24 ay garantili laptoplar da var. Fiyatları piyasanın altında. Sizce almak mantıklı olur mu?
Not: Alacaksam ofislerine, mağazalarına gidip bakıp alacağım.

İkinci el olarak tüketiciden alıp bakımını yapıp tekrar kendi garantileri kapsamında veya kendi garantisi bitmedi ise o şekilde satış yapılabiliyor. Güvenilir bir firmadan alırsanız neden olmasın.

İkinci el olarak tüketiciden alıp bakımını yapıp tekrar kendi garantileri kapsamında veya kendi garantisi bitmedi ise o şekilde satış yapılabiliyor. Güvenilir bir firmadan alırsanız neden olmasın.

Technopat'a yeni katıldığım için mağaza ismi vermek doğru mu yanlış mı bilmiyorum. Bir sorun yoksa mağazaları buraya atabilir miyim?

Bence kesinlikle güvenmeyin. Tanıdığınız olsa bile güvenmeyin şu dönemde. Para için her şeyi yapabiliyor insanlar. Eğer elinizdeki bütçeyi söylerseniz sizin için araştırma yapabilirim.

Bence kesinlikle güvenmeyin. Tanıdığınız olsa bile güvenmeyin şu dönemde. Para için her şeyi yapabiliyor insanlar. Eğer elinizdeki bütçeyi söylerseniz sizin için araştırma yapabilirim.
Çok sağolun hocam. Bütçem 30000 lira. Gaming laptop arıyorum. Aldığımda god of War,uncharted,spider Man elden ring ve dahası(hikayeli aaa oyunlar) oynayacağım.

Rio computer adlı satıcının ilanı. 24 ay garantiliymiş

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-08-09-17-09-38-223_com.sahibinden.png
    656 KB · Görüntüleme: 36
Çok sağolun hocam. Bütçem 30000 lira. Gaming laptop arıyorum. Aldığımda god of War,uncharted,spider Man elden ring ve dahası(hikayeli aaa oyunlar) oynayacağım.
Bir de şunu sormak isterim, cihazı trendyol, hepsiburada gibi internet üzerinden satış yapan sitelerden mi almayı mı tercih edersiniz yoksa TeknoSA, Mediamarkt gibi satış mağazalarına gitmeyi mi tercih edersiniz?

Rio computer adlı satıcının ilanı. 24 ay garantiliymiş
Ayrıca şunu da belirteyim, Casper markasından kesinlikle uzak durmanızı tavsiye ediyorum. Piyasadaki en kötü markalardan biri olabilir gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…