Sahibinden'deki ucuz iyi marka saatler orijinal midir?

Bu işlerden anlamam ama saatlerin olayı yıllar geçse de ne olursa olsun fiyatının düşmemesi değil mi?
2. El de olsa fiyatı normalden düşük olmaması lazım. Saatin olayı o sonuçta dünyanın neresine gidersen git aynı değerdedir.
Diye biliyorum ben.

Bu doğrultuda ucuzsa sahtedir. Yalnız modeli önemli, atıyorum patek philippe 10 dolarlık saati de vardır 1 milyon dolarlık da.

Fiyatının değişmemesi değilde çok sağlam ve ömürlük olması. Sıfır diye satıyor zaten satıcı. Sorsan der replika diye.

Fiyatının değişmemesi değilde çok sağlam ve ömürlük olması. Sıfır diye satıyor zaten satıcı. Sorsan der replika diye.
Hocam mesela richard mille in 1 milyon dolarlık saati var bende diyelim. Bu 10 sene de geçse en az 1 milyon dolar etmiyor mu?
Ben öyle biliyorum.

Hocam mesela richard mille in 1 milyon dolarlık saati var bende diyelim. Bu 10 sene de geçse en az 1 milyon dolar etmiyor mu?
Ben öyle biliyorum.
Omega ve Richard Mille'i bir tutmak yanlış olur. Hitap ettikleri kitleler ve bütçe aralıkları çok farklı. Richard Mille için yatırım aracı diyebiliriz evet. Fakat Omega fazlaca stoklu çıkıyor, ikinci el alacağına sıfır alır adam aynı fiyatta olsa. Richard Mille koleksiyonluk ürünler çıkarıyor.

Bu saatin çıkış fiyatı 270 dolar.

Örnek vermiştim dediğim gibi bilmiyorum bu işleri.
O zaman saatler de değer kaybedebiliyor mu yani hocam?

Örnek vermiştim dediğim gibi bilmiyorum bu işleri.
O zaman saatler de değer kaybedebiliyor mu yani hocam?
Richard Mille gibi markaların saatleri, genellikle sınırlı üretim, özel tasarımlar ve yüksek talep nedeniyle değer kazanabilir. Ancak, talep azaldığında ya da moda değiştiğinde değer kaybı yaşanabilir. Omega'nın bazı modelleri bu şekilde koleksiyonluk olsa da swatch modelleri için geçerli değil maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…