Baran_7 Decapat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #11 Beyaz_G dedi: Paylasabileceginiz bir mail adresiniz var mi? Genişletmek için tıkla... kuraatfads@gmail.com buradan ıletisime gecebilirsiniz hocam.
Beyaz_G dedi: Paylasabileceginiz bir mail adresiniz var mi? Genişletmek için tıkla... kuraatfads@gmail.com buradan ıletisime gecebilirsiniz hocam.
Beyaz_G Hectopat Katılım 28 Eylül 2021 Mesajlar 4.532 Çözümler 17 Yer Türkiye Cumhuriyeti 19 Mart 2025 #12 Baran_7 dedi: kuraatfads@gmail.com buradan ıletisime gecebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Numarami gonderdim size.
Baran_7 dedi: kuraatfads@gmail.com buradan ıletisime gecebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... Numarami gonderdim size.
yarerxxxx Femtopat Katılım 17 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2025 #13 Vallahi ne zamandir girmiyordum o fareyi almadim gerci alamadim demek daha doğru olur adam bir anda mesaj atmayi birakti bende iyi ki almamisim onun yerine G PRO X2 aldim. Büyük ihtimalle o satıcı Beyşehirdeydi
Vallahi ne zamandir girmiyordum o fareyi almadim gerci alamadim demek daha doğru olur adam bir anda mesaj atmayi birakti bende iyi ki almamisim onun yerine G PRO X2 aldim. Büyük ihtimalle o satıcı Beyşehirdeydi