Sahibinden'den 2. el Meta Quest 2 alınır mı?

Eğer aynı ilde yaşıyorsanız gidip test edip alabilirsiniz. Eğer aynı ilde yaşamıyorsanız satıcıyla anlaşıp "Param Güvende" sistemiyle site üzerinden alabilirsiniz.

Parsm güvende tam olarak ne oluyor? Bir de nasıl anlayabilirim güvenli olduğunu satıcının.

Satıcıdan WhatsApp üzerinden sorunsuz olduğuna dair video veya fotoğraf isteyebilirsiniz.

Param Güvende Sahibinden'in alıcı koruma sistemidir. Dolandırılma riskini düşürmek için var. Siz parayı siteye ödüyorsunuz komisyon falan kesiyor. Ondan sonra satıcıya kargo kodu veriliyor haliyle özel bilgilerinizi vermeniz de gerekmiyor ardından kargolanıyor ve tarafınıza iletiliyor. İletildikten sonra 3 gün deneme hakkı sunuluyor o 3 gün içinde onaylamanız veya iade etmeniz bekleniyor. Eğer 3 gün içinde onaylamazsanız sistem otomatik onaylıyor.

Eğer üründe söylenilen sorunların dışında bir sorun çıkarsa ve rahatsız olursanız iade şansınız olmuş oluyor kısaca.

Bence kiralarsın üzerinden 1 aylık veya 1 haftalık kirala seversen eğer satın alırsın. Ben g29 direksiyon kolunu kiralamıştım ancak sevmediğim için almadım. Kendini düzlerken tak tuk sesler çıkarıp masayı sallandırıyor leş bişe.

Her türlü ekstra para mı istiyor Param Güvende yoksa otomatik Param Güvende'li ilanlarda var mı?

Mutlaka mercekte çizik olmadığına ve kumanda da kayma yapmadığına dikkat et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…