Çözüldü Sahibinden'den 2. el X5460 işlemci alınır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mr.blitz

Picopat
Yakın zamanda Technopat Sosyal yardımıyla bir 2. el 300 TL'ye X5460 işlemci buldum fakat bana çok uzak bir ilde.
Sahibinden.com Param Güvende ile alacağım.
Çok uzaktan alacağım için herhangi bir sorun halinde iade edebilir miyim bilmiyorum.
G41T-M7 model bir anakarta sahibim, X5460 sorunlu bir işlemci mi, alınır mı?
Bir de bilen arkadaşlara sorayım, Sahibinden.com'da güvenli satın alımda bir sorun halinde iade yapabiliyor muyum?
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Bende sahibinden sitesinden Q9650 işlemci aldım Param Güvende ile aldım. Öneriyorum ürünü teslim aldıktan sonra 3 gün içinde diye hatırlıyorum sahibinden sitesinde satın aldığım ürünler bölümünden ürünü sağlam teslim aldınız mı diye soruyor evet derseniz para satıcının hesabına yatıyor eveti beklerseniz 3 gün sonra oto olarak kabul ediliyor. Eğer hayır derseniz bu sefer sizden ürün satıcıya gidene kadar ve teslim aldığına dair onay verdiği zaman sizin paranız geri hesabınıza geliyor. Arada para sahibinden sitesinde kalıyor güvenlik amaçlı.

Bende sahibinden sitesinden Q9650 işlemci aldım Param Güvende ile aldım. Öneriyorum ürünü teslim aldıktan sonra 3 gün içinde diye hatırlıyorum sahibinden sitesinde satın aldığım ürünler bölümünden ürünü sağlam teslim aldınız mı diye soruyor evet derseniz para satıcının hesabına yatıyor eveti beklerseniz 3 gün sonra oto olarak kabul ediliyor. Eğer hayır derseniz bu sefer sizden ürün satıcıya gidene kadar ve teslim aldığına dair onay verdiği zaman sizin paranız geri hesabınıza geliyor. Arada para sahibinden sitesinde kalıyor güvenlik amaçlı.

Çözüm
Teşekkür ederim. Peki X5460 işlemci hakkında bir bilginiz var mı? Sıkıntılı bir işlemci midir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…