O OfyAw Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #1 Çok fazla param yok. 2. el 8-9 bin liraya iPhone 12 vs alınır mı?
NoParking3 Picopat Katılım 5 Kasım 2024 Mesajlar 299 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #2 Yurt dışı alınmaz. Sadece kayıt ücreti 40000₺ civarı.
O OfyAw Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #3 NoParking3 dedi: Yurt dışı alınmaz. Sadece kayıt ücreti 40000₺ civarı. Genişletmek için tıkla... Kayıt ettirmeden kullanacağım zaten.
NoParking3 dedi: Yurt dışı alınmaz. Sadece kayıt ücreti 40000₺ civarı. Genişletmek için tıkla... Kayıt ettirmeden kullanacağım zaten.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #4 OfyAw dedi: Çok fazla param yok. 2. el 8-9 bin liraya iPhone 12 vs alınır mı? Genişletmek için tıkla... Asıl kriter sahibinden dolap vs değil hocam. Telefonun durumu çok önemli. Üstte yazdığınıza göre kayıt ettirmeyecekseniz net alınır.
OfyAw dedi: Çok fazla param yok. 2. el 8-9 bin liraya iPhone 12 vs alınır mı? Genişletmek için tıkla... Asıl kriter sahibinden dolap vs değil hocam. Telefonun durumu çok önemli. Üstte yazdığınıza göre kayıt ettirmeyecekseniz net alınır.
O OfyAw Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #5 lammf2k dedi: Asıl kriter sahibinden dolap vs değil hocam. Telefonun durumu çok önemli. Üstte yazdığınıza göre kayıt ettirmeyecekseniz net alınır. Genişletmek için tıkla... Param Güvende sistemi işe yarar mı? Yani diyelim ürünün ekranı yan sanayi sistem nasıl işliyor? Paranın yüzde kaçı iade ediliyor?
lammf2k dedi: Asıl kriter sahibinden dolap vs değil hocam. Telefonun durumu çok önemli. Üstte yazdığınıza göre kayıt ettirmeyecekseniz net alınır. Genişletmek için tıkla... Param Güvende sistemi işe yarar mı? Yani diyelim ürünün ekranı yan sanayi sistem nasıl işliyor? Paranın yüzde kaçı iade ediliyor?
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #6 OfyAw dedi: Param Güvende sistemi işe yarar mı? Yani diyelim ürünün ekranı yan sanayi sistem nasıl işliyor? Paranın yüzde kaçı iade ediliyor? Genişletmek için tıkla... Param Güvende hakkında bilgim inanın çok yok size tavsiyem telefon konusunda şehrinizden birini bulup o şekil ticaret yapmanız.
OfyAw dedi: Param Güvende sistemi işe yarar mı? Yani diyelim ürünün ekranı yan sanayi sistem nasıl işliyor? Paranın yüzde kaçı iade ediliyor? Genişletmek için tıkla... Param Güvende hakkında bilgim inanın çok yok size tavsiyem telefon konusunda şehrinizden birini bulup o şekil ticaret yapmanız.
O OfyAw Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #7 lammf2k dedi: Param Güvende hakkında bilgim inanın çok yok size tavsiyem telefon konusunda şehrinizden birini bulup o şekil ticaret yapmanız. Genişletmek için tıkla... İşte yaşım küçük olduğundan dolayı güvenemiyorum. Yanımda götürebileceğim bir büyüğüm vs de yok.
lammf2k dedi: Param Güvende hakkında bilgim inanın çok yok size tavsiyem telefon konusunda şehrinizden birini bulup o şekil ticaret yapmanız. Genişletmek için tıkla... İşte yaşım küçük olduğundan dolayı güvenemiyorum. Yanımda götürebileceğim bir büyüğüm vs de yok.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #8 OfyAw dedi: İşte yaşım küçük olduğundan dolayı güvenemiyorum. Yanımda götürebileceğim bir büyüğüm vs de yok. Genişletmek için tıkla... İstanbuldaysan geleyim kardeşim yardımcı olurum bizim bu taraflardaysan.
OfyAw dedi: İşte yaşım küçük olduğundan dolayı güvenemiyorum. Yanımda götürebileceğim bir büyüğüm vs de yok. Genişletmek için tıkla... İstanbuldaysan geleyim kardeşim yardımcı olurum bizim bu taraflardaysan.
O OfyAw Decapat Katılım 8 Temmuz 2023 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #9 lammf2k dedi: İstanbuldaysan geleyim kardeşim yardımcı olurum bizim bu taraflardaysan. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef mersindeyim.
lammf2k dedi: İstanbuldaysan geleyim kardeşim yardımcı olurum bizim bu taraflardaysan. Genişletmek için tıkla... Yok maalesef mersindeyim.
lammf2k Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer United Center Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2025 #10 OfyAw dedi: Yok maalesef mersindeyim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu kadar yardımcı olabiliyorum dolaptan iPhone 8 sattım iade geldi ahize çalışıyordu bozuk geldi mesela hiçbir şey yapamadım.
OfyAw dedi: Yok maalesef mersindeyim. Genişletmek için tıkla... Maalesef bu kadar yardımcı olabiliyorum dolaptan iPhone 8 sattım iade geldi ahize çalışıyordu bozuk geldi mesela hiçbir şey yapamadım.