thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 4 Ağustos 2022 #11 The Fallen Angel dedi: Satıcı aptallık yapmazsa iyi. Yoksa boşuna iade işleriyle uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Yani hocam yazdım bakmıyor direk iptal etsin kendi bitsin gitsin ama yok.
The Fallen Angel dedi: Satıcı aptallık yapmazsa iyi. Yoksa boşuna iade işleriyle uğraşırsın. Genişletmek için tıkla... Yani hocam yazdım bakmıyor direk iptal etsin kendi bitsin gitsin ama yok.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.432 Makaleler 4 Çözümler 76 Yer Rusya 4 Ağustos 2022 #12 thedeuss dedi: Yani hocam yazdım bakmıyor direk iptal etsin kendi bitsin gitsin ama yok. Genişletmek için tıkla... İlan uzun süre önce mi açılmış? Çoktan unutmuştur belki.
thedeuss dedi: Yani hocam yazdım bakmıyor direk iptal etsin kendi bitsin gitsin ama yok. Genişletmek için tıkla... İlan uzun süre önce mi açılmış? Çoktan unutmuştur belki.
thedeuss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 1.335 Çözümler 6 4 Ağustos 2022 #13 The Fallen Angel dedi: İlan uzun süre önce mi açılmış? Çoktan unutmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Hocam yok ilk gün mesajlaştık çarşamba günü kargoya verir diye anlaştık.
The Fallen Angel dedi: İlan uzun süre önce mi açılmış? Çoktan unutmuştur belki. Genişletmek için tıkla... Hocam yok ilk gün mesajlaştık çarşamba günü kargoya verir diye anlaştık.