Sahibinden'den GeT ile ekran kartı alınır mı?

Genellikle 3-4 ay kullanılan kartlar miningli heralde çünkü mining için firmalar 3 ay garanti veriyormuş diye duydum.
Bir de ilanlara 2020 yılına kadar garantili felan yazıyolar ya hani mining yapılmış kartlar garanti dışı kalmıyormu ? Garantisi olsa ne olacak ki

2018 yılında alınma kartların 2020 yılına kadar garantisi olması gayret doğal. İlk 6 ayda 0 değişimde sorun yapmaz firmalar fakat madencilik işin içine girince olayın rengi değişebilir net bilgim yok bu konuda.

Alıcı bu işlerden anlıyorsa sıkıntı çıkma ihtimali %1 falan. Ekran kartını testlere sokup benchmarklar ile kıyaslarsın sıkıntı yoksa tamam. Yalnız ben direksiyon seti satmıştım adama çalışır halde gönderdim adam bana bozuk halde geri gönderdi. Sahibinden sitesi ilgilenmiyor bile konuşmaları gösterdiğim halde. Satıcı için de aynı durum sende geçerli. Diyelim kullandın içinden fanını söktün geri gönderdin Sahibinden sitesi hiçbir şey yapmıyor.

Mevcut msi armor 1060 kartımı get ilanı ile 2. el aldım garantili üründü vatandan kutulu vs geldi. Hala da kullanıyorum 1 yıldan fazla oldu. Alabilirsin yani.
Ama rx 590 lar çıkmaya başladı bence o karta o para verilmez alacaksan en azından rx 580 al şimdi paran yetmese de 1 2 ay daha sabredersen rx 590 etkisiyle rx 580ler ucuzlayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…