Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.811 Çözümler 26 Yer Muğla 20 Aralık 2023 #11 10 kg/desi boyut sınırı var arkadaşlar gönderilmiyor direksiyon seti alacakken aynı problemi yaşadım iade oldu para iadesi bekledim kaç gün.
10 kg/desi boyut sınırı var arkadaşlar gönderilmiyor direksiyon seti alacakken aynı problemi yaşadım iade oldu para iadesi bekledim kaç gün.
Justosious Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2020 Mesajlar 2.969 Çözümler 40 Yer Berlin 20 Aralık 2023 #12 berkay1nho dedi: Hocam güvenmemin sebebi bana elden de teslim edebileceğini söyledi ama havale bence de mantıksız farklı bilgisayarlara bakacağım. Teşekkür ederim hocam. Bunun gibi insanlar çok maalesef. Peki genel olarak get olsa bile ikinci el PC almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Yani bu ne kadar kullanıldığında bağlı bir şey. Bence şahıstan yarı yarıya ihtimalle alınmamalı ama firma ise alınabilir en azından güvenebilirsiniz.
berkay1nho dedi: Hocam güvenmemin sebebi bana elden de teslim edebileceğini söyledi ama havale bence de mantıksız farklı bilgisayarlara bakacağım. Teşekkür ederim hocam. Bunun gibi insanlar çok maalesef. Peki genel olarak get olsa bile ikinci el PC almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Yani bu ne kadar kullanıldığında bağlı bir şey. Bence şahıstan yarı yarıya ihtimalle alınmamalı ama firma ise alınabilir en azından güvenebilirsiniz.