Sahibinden'den OnePlus 8-9 alınır mı?

  • Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 2.263
Katılım
28 Eylül 2017
Mesajlar
10.030
Makaleler
17
Çözümler
32
Yer
İzmir
Selam. Bir süre sonra telefon almayı planlıyorum elimde Mi Mix 2 var yetmiyor artık. Sahibinden'de 9-10 bin arası değişiyor fiyatları başlıktaki modellerin. Sizce alınır mı?

Aldığım cihazda kayıt olacak, diyelim ki sıkıntı oldu kendi telefonumdaki IMEI'yi geçirmeyi planlıyorum sağlıklı şekilde kullanılır değil mi, sıkıntı yaratmaz? Ayrıca önerir misiniz bu cihazları? Bildiğim kadarıyla bayağı sağlam ve iyi cihazlar bunlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağlıklı şekilde IMEI geçirirsin ancak legalliği hâlâ sorgulanıyor o işlemin. Ayrıca OnePlus 9 gibi iyi bir cihazın 9-10k arasında satılması çok uygun değil mi hocam. Ama bir sıkıntısı yoksa çok iyi fırsat.
 
Bana da fazla uygun geldi. Şüphelenirdim ben.
Bilmiyorum dostum yukarıya ilan attım işte bende sormak için yazdım aslında. Alanlar vs illa ki vardır yorum yaparlar umarım.

Yıllar önce de uygundu Facebook'dan takip ederdim yurtdışından telefon getirenleri.
 
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı