Sahibinden'den PSP 3004 alınır mı?

HyperianGuy

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Elimde bir adet PSP 2001 var. Bunun içinde metal bir parça temassızlık yapıyor. Onu düzeltmenin de tek yolu içine temassızlığı önleyecek bir küçük parça koymak ama PSP'nin içinde yanmaması lazım. İşte ben de yanıp patlama riskinden dolayı internetten PSP alacağım. Bir tane 3004 model buldum Sahibinden'de 1400 TL'ye. Satıcıyla konuştum, tertemiz ürünmüş sadece bataryası yokmuş. Onu ben bulurum ama ürün elime geldiğinde çalışır mı bozuk mu gelir emin olamadım, alsam mı almasam fikirlerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Satıcıdan bir oyun vs oynamasını isteyin öyle alın bozuk gönderebiliyorlar. Göndermezse zaten işin içinde bir şey vardır.

PSP zaten IPhone'da bile emulatörü var. PSP aldıktan sonra çekmeceye atarsınız 2-3 aya. PS Vita alın 3000 liraya. Ayrıca 900 liralık PSP bile bataryasızları 5 ayda 1400 olmuş. Ülkemizin değerini bilmiyorlar.

Satıcıdan bir oyun vs oynamasını isteyin öyle alın bozuk gönderebiliyorlar. Göndermezse zaten işin içinde bir şey vardır.

Hocam PS2 500 lira diye alıp size salatalık bile gönderebilirler. Eski cihazları sarı site gibi bir yerden almak çok tehlikeli bence.

Haklısınız ben elden almıştım Facebook grubundan öyle test imkanım da oldu. Arkadaşın elden teslim alması daha mantıklı

Haklısınız ben elden almıştım Facebook grubundan öyle test imkanım da oldu. Arkadaşın elden teslim alması daha mantıklı
Hocam ben elden alabilir miyim emin değilim, 1400 Tl bir fiyatı var, satıcıdan oyun oynamasını ve video atmasını istesem, attığı videoyu buraya atsam olur mu, param güvende aktif bu arada.

Param Güvende ile al kafan rahat etsin. Temassızlık önleyecek parça ne? Onu anlamadım. PSP içinde bir şey koyacak yer yok zaten.
Param Güvende ile alıyorum öyle alırsam bozuk çıkarsa iade olur mu? Temassızlık önleyecek parça şu, şimdi bunun içinde büyük bir metal oarça var ekranın o parçaya değerek temas etmesi be o parçayı sabit tutması lazım bende olmuyor o yüzden o araya bir şey sıkıştırarak sabit durması sağlanıyor ama ne yapsam emin olamadım yanar mu yanmaz mı diye

Ağabey alayım mı almayayım mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…