K kiryu Yoctopat Katılım 28 Mayıs 2023 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #1 Bugün bir ilanıma doping aldım. 3 seferdir bu şekilde mesajlar geliyor. Sattığım ürün 10 kilo üstünde olduğu için Param Güvende çalışmıyor diyorum, mesaja geri dönmüyorlar. Hepsi telefon numarası istiyor ürün hakkında bilgi almadan. Amaçları nedir?
Bugün bir ilanıma doping aldım. 3 seferdir bu şekilde mesajlar geliyor. Sattığım ürün 10 kilo üstünde olduğu için Param Güvende çalışmıyor diyorum, mesaja geri dönmüyorlar. Hepsi telefon numarası istiyor ürün hakkında bilgi almadan. Amaçları nedir?
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 28 Mayıs 2023 #2 Evet bunlar yeni türemiş sapık gibi numara istiyor. Direkt mesaj yazmıyorum geçiyorum. Numaram ilanda yazmasına rağmen soranlar bile var.
Evet bunlar yeni türemiş sapık gibi numara istiyor. Direkt mesaj yazmıyorum geçiyorum. Numaram ilanda yazmasına rağmen soranlar bile var.
Porsche 911 GT3 RS Hectopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 1.471 Makaleler 2 Çözümler 6 Yer Nürburgring 28 Mayıs 2023 #3 Bot hesap veya yabancı birisi mesaj atmış bence. Garip yazmış arkadaş.