Sahibinden'den sattığım monitör kırıldı

@sweiss hocam meraktan soruyorum, böyle yapınca bir şey mi kazanıyorlar/elde ediyorlar? Yoksa keyif olsun diye mi? Yani bu durumda ne kazanabilir ki böyle yapsın?

Öyle bir şey imzalamadım adam sadece kargonun üzerine bir kağıt yapıştırdı yapışkan şey yok mu bilgiler olduğu onun dışında bir şey görmedim.

Öyle bir şey imzalamadım adam sadece kargonun üzerine bir kağıt yapıştırdı yapışkan şey yok mu bilgiler olduğu onun dışında bir şey görmedim.
Size kağıt vermesi gerekiyor normalde, bazıları vermiyor ama ben alıyorum inatla. Kargo şubesi ile bir görüşün derim. Tekrardan çıkarıp versinler olmadı.

Bende ondan şüphelendim belki de açarken düşürmüş filan olabilir.

Video atmadım ama internet Cafe'de denedim aynı gün öyle yolladım resimleride almadan önce istedi bende yolladım çalışırken ki.
Yani orijinal kutular, köpükleri olmadıktan sonra malı taşırken de çok özen gösterdiklerini sanmıyorum. Bir şeyleri altına koyulmuş, düşmüş vs olabilir.

Monitörü sistemle almıştım internet Cafe'den 2 3 sene önce o yüzden kutusu yoktu.

Geçmiş olsun size yapılabilecek bir şey yok diye biliyorum. Sonuçta kargonun herhangi bir sorumluluğu yok maalesef.

Teslim alan arkadaşın tutanak tutması lazım değil mi?

Geçmiş olsun size yapılabilecek bir şey yok diye biliyorum. Sonuçta kargonun herhangi bir sorumluluğu yok maalesef.

Ürün gelince tutanak tutun dedi sahibinden eğer farklı ürün gelirse anlarım 2 3 güne gelir miş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…