Sahibinden'den sıfır tabletler alınır mı?

Zhongli

Hectopat
Daha fazla  
Laptop daha iyi olmaz mı?
20 bin lira bütçeyle iyi bir laptop bulamam ki. Üniversite konusunda beni işimi halleder ama oyun kısmında epey bir takılır diye düşünüyorum. Ayrıca laptopu birkaç sene sonrasına ertelemek istiyorum. O zaman daha fazla bütçem olur ve çok daha iyi bir cihaz alırım diye düşünüyorum. Son olarak elbette bir laptop sanki üniversite işlerimi daha iyi halleder diye düşünüyorum bazı noktalarda. Ama tabletin kalemi olduğu için ve kalemle not almak sanki diğer şeylere göre daha hoş ve esnek gibi duruyor. O açıdan tableti seçeceğim.

20 bin lira ve hem yüksek düzeydeki oyunları kaldırsın istiyorum hem de üniversite için kullanmayı planlıyorum.

Direkt olarak bu tabletin Türkiye'de satışını bulamadım.

Eğer ders çalışma gibi bir amaçla bir tablet alacaksanız AMOLED veya türevi teknolojiye sahip ekranlar gözleri çok yoruyor dolayısıyla saatlerce ekranına bakım kalemle veya izleyerek çalışma yapacağınız bir cihaz olarak Tab S10 FE öneririm fakat oyunlar sizin için önemli ise ve dersler oyunların yanında ikinci planda kalıyorsa Tab S10 Plus, REDMAGIC Nova tablet veya fazla ısınmasıyla performansı düşsede en iyi alternatif Tab S9 önerebilirim.

S10 FE'nin işlemcisi çok da iyi durmuyor gibi Snapdragon Gen 3 karşısında. Redmagic iyi bir tavsiye gibi duruyor. Ancak sadece oyun için de almayacağım. Günlük olarak uzun sürelerde pdf okumaları, not almalar vs. yapacağım. Kalemi falan var mıdır ya da nasıldır?

Kalem kullanacaksanız ve bütçeyi aşmak istemiyorsanız işlemciden feragat edilip (oyun performansı) FE alınabilir ya da Honor Pad V9 alınabilir; PUBG sabit 90FPS veriyor fakat Dark and Darker (Abyss of Dungeons) gibi yeni çıkacak oyunlarda nasıl performans verir bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…