Ben yurt dışından sıfır Legion 5 almıştım. Garanti Türkiye'de geçerli değildi. Bir nevi risk almıştım yani. Temiz kullanacaksanız alınabilir bence.
Oyunlara pek ilgim kalmadığı ve Erasmus'a gideceğim için sattım. Haliyle piyasadan ucuza vermem gerekti.Hocam halen kullanıyor musun?
Oyunlara pek ilgim kalmadığı ve Erasmus'a gideceğim için sattım. Haliyle piyasadan ucuza vermem gerekti.
Yok, yurt dışından almıştım. Ama garanti mantığı aynıydı bahsettiğiniz g29'larla.Siz sahibindende mi almıştınız?
Yok, yurt dışından almıştım. Ama garanti mantığı aynıydı bahsettiğiniz G29'larla.
Kullandığım Legion'da sitesine girip seri numarası ile kontrol edebiliyordunuz. Siteye girip kontrol ettiğimde garantinin Türkiye'de geçerli olup olmadığı görünüyordu.Hocam bir şey soracağım bir satıcı ürünü yurt dışından almış faturası varmış fakat yurt dışından almasına rağmen faturasıyla Türkiye'deki yetkili bayiye gidersen sorun olmaz diyor doğru mu diyor bir bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.