Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Şu anda kablosuz olarak 10Mbps internet alıyorum. Farklı bir firmadan, 24Mbps Sahilnet paketi almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?
Şu anda kablosuz olarak 10Mbps internet alıyorum. Farklı bir firmadan, 24Mbps Sahilnet paketi almayı düşünüyorum. Kullanan var mı?
AmedeusB Megapat Katılım 2 Ocak 2015 Mesajlar 771 Çözümler 7 15 Eylül 2023 #2 Zamanında lokmacı açarlardı. İnternet sağlayıcılığı da öyle bir şey oldu sanırım.
aleksmc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Şubat 2018 Mesajlar 2.408 Makaleler 4 Çözümler 8 15 Eylül 2023 #3 Hocam çok fazla bu tarz internet sağlayıcısı çıkıyor son zamanlarda telefonumdan falan da arıyorlar beni şahsen güvenmiyorum ben adı çok duyulmayanlara
Hocam çok fazla bu tarz internet sağlayıcısı çıkıyor son zamanlarda telefonumdan falan da arıyorlar beni şahsen güvenmiyorum ben adı çok duyulmayanlara
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Eylül 2023 #4 Güvenilir sitelerden almanız daha iyi olur en azından gözünüz arka da kalmaz
Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #5 Spil3xx dedi: Güvenilir sitelerden almanız daha iyi olur en azından gözünüz arka da kalmaz Genişletmek için tıkla... ne güvenilirmiş 16mbts yi 600 tl den veriyolar
Spil3xx dedi: Güvenilir sitelerden almanız daha iyi olur en azından gözünüz arka da kalmaz Genişletmek için tıkla... ne güvenilirmiş 16mbts yi 600 tl den veriyolar
EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.607 Çözümler 8 15 Eylül 2023 #6 Kozuki_ali dedi: Ne güvenilirmiş 16mbts yi 600 TL'den veriyorlar Genişletmek için tıkla... 16 için hangi firma o kadar ücret istiyor ve nerede yaşıyorsunuz? Binanızda fiber ya da normal internet altyapısı var mı?
Kozuki_ali dedi: Ne güvenilirmiş 16mbts yi 600 TL'den veriyorlar Genişletmek için tıkla... 16 için hangi firma o kadar ücret istiyor ve nerede yaşıyorsunuz? Binanızda fiber ya da normal internet altyapısı var mı?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Eylül 2023 #7 Kozuki_ali dedi: ne güvenilirmiş 16mbts yi 600 tl den veriyolar Genişletmek için tıkla... 1000 megabit bile 400 civarı diye hatırlıyorum (en pahalısı) Güzel sallamışsın.
Kozuki_ali dedi: ne güvenilirmiş 16mbts yi 600 tl den veriyolar Genişletmek için tıkla... 1000 megabit bile 400 civarı diye hatırlıyorum (en pahalısı) Güzel sallamışsın.
Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #8 EmirElibol dedi: 16 için hangi firma o kadar ücret istiyor ve nerede yaşıyorsunuz? Binanızda fiber ya da normal internet altyapısı var mı? Genişletmek için tıkla... hayır altyapı yok mahalledeki moruklar türk telekom aylık 500 tl istiyo diye pederin aklına sokmuş altyapı yaptırtmıyor kablosuza mecburum theumtkyd dedi: 1000 megabit bile 400 civarı diye hatırlıyorum (en pahalısı) Güzel sallamışsın. Genişletmek için tıkla... altyapı yok konuyu okuyabilirsin.
EmirElibol dedi: 16 için hangi firma o kadar ücret istiyor ve nerede yaşıyorsunuz? Binanızda fiber ya da normal internet altyapısı var mı? Genişletmek için tıkla... hayır altyapı yok mahalledeki moruklar türk telekom aylık 500 tl istiyo diye pederin aklına sokmuş altyapı yaptırtmıyor kablosuza mecburum theumtkyd dedi: 1000 megabit bile 400 civarı diye hatırlıyorum (en pahalısı) Güzel sallamışsın. Genişletmek için tıkla... altyapı yok konuyu okuyabilirsin.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Eylül 2023 #9 Kozuki_ali dedi: hayır altyapı yok mahalledeki moruklar türk telekom aylık 500 tl istiyo diye pederin aklına sokmuş altyapı yaptırtmıyor kablosuza mecburum altyapı yok konuyu okuyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben bu mesajı yazmadan önce altyapı yok diye belirtmiş misin bir bak bakalım. Konuyu okuması gereken sensin.
Kozuki_ali dedi: hayır altyapı yok mahalledeki moruklar türk telekom aylık 500 tl istiyo diye pederin aklına sokmuş altyapı yaptırtmıyor kablosuza mecburum altyapı yok konuyu okuyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben bu mesajı yazmadan önce altyapı yok diye belirtmiş misin bir bak bakalım. Konuyu okuması gereken sensin.
Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #10 EmirElibol dedi: 16 için hangi firma o kadar ücret istiyor ve nerede yaşıyorsunuz? Binanızda fiber ya da normal internet altyapısı var mı? Genişletmek için tıkla... maaş bi yatsında başvuru vericem kendi paramla öderim artık. theumtkyd dedi: Ben bu mesajı yazmadan önce altyapı yok diye belirtmiş misin bir bak bakalım. Konuyu okuması gereken sensin. Genişletmek için tıkla... altyapı olsa zaten sahil net diye bi şeyden bilgi almak istemezdim dimi?
EmirElibol dedi: 16 için hangi firma o kadar ücret istiyor ve nerede yaşıyorsunuz? Binanızda fiber ya da normal internet altyapısı var mı? Genişletmek için tıkla... maaş bi yatsında başvuru vericem kendi paramla öderim artık. theumtkyd dedi: Ben bu mesajı yazmadan önce altyapı yok diye belirtmiş misin bir bak bakalım. Konuyu okuması gereken sensin. Genişletmek için tıkla... altyapı olsa zaten sahil net diye bi şeyden bilgi almak istemezdim dimi?