EmirElibol Hectopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 3.607 Çözümler 8 15 Eylül 2023 #11 Kozuki_ali dedi: Hayır altyapı yok mahalledeki moruklar Türk Telekom aylık 500 TL istiyor diye pederin aklına sokmuş altyapı yaptırtmıyor kablosuza mecburum Altyapı yok konuyu okuyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Umarım uğraştırmazlar sizi. Pek güven vermiyor ama başka çareniz yok gibi.
Kozuki_ali dedi: Hayır altyapı yok mahalledeki moruklar Türk Telekom aylık 500 TL istiyor diye pederin aklına sokmuş altyapı yaptırtmıyor kablosuza mecburum Altyapı yok konuyu okuyabilirsin. Genişletmek için tıkla... Umarım uğraştırmazlar sizi. Pek güven vermiyor ama başka çareniz yok gibi.
Spil3xx Centipat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 841 Çözümler 6 Yer Türkiye/Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: AMD Ryzen 5 5600X/Anakart:Asus ROG STRIX B550-F GAMING/Ekran Kartı: Palit RTX 3080Ti OC 16 GB/Depolama: NVMe M.2 SSD 1Tb/Ram: Adata XPG lancher DDr5 Cinsiyet Diğer Meslek Öğrenci 15 Eylül 2023 #12 Kozuki_ali dedi: Maaş bir yatsında başvuru vereceğim kendi paramla öderim artık. Altyapı olsa zaten sahil net diye bir şeyden bilgi almak istemezdim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sahilnet ne arkadaşım? Millenicom daha iyi ondan
Kozuki_ali dedi: Maaş bir yatsında başvuru vereceğim kendi paramla öderim artık. Altyapı olsa zaten sahil net diye bir şeyden bilgi almak istemezdim değil mi? Genişletmek için tıkla... Sahilnet ne arkadaşım? Millenicom daha iyi ondan
Kozuki_ali Hectopat Katılım 21 Ekim 2022 Mesajlar 513 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #13 Spil3xx dedi: Sahilnet ne arkadaşım? Millenicom daha iyi ondan Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım başvuru derken altyapı başvurusu. 2 yıl taahhütlü oluyor dendi bana ne kadar doğru bilmiyorum. taahhüt bitince türknet geçerim muhtemelen
Spil3xx dedi: Sahilnet ne arkadaşım? Millenicom daha iyi ondan Genişletmek için tıkla... Yanlış yazmışım başvuru derken altyapı başvurusu. 2 yıl taahhütlü oluyor dendi bana ne kadar doğru bilmiyorum. taahhüt bitince türknet geçerim muhtemelen