2 288313 Kilopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 2.543 Çözümler 8 7 Ekim 2020 #11 Cengizci dedi: Kartal arkadan çekişlidir. Hatta bir ara Trabzon'da dizel motorlu tofaşlar vardı. Bence toros. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadan itiş olmuyor mu?
Cengizci dedi: Kartal arkadan çekişlidir. Hatta bir ara Trabzon'da dizel motorlu tofaşlar vardı. Bence toros. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadan itiş olmuyor mu?
Cengizci Picopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 387 Çözümler 1 Yer Kocaeli/Körfez 7 Ekim 2020 #12 Kartal ile yaylaya çıkardık bizi bırakmazdı. Kartalda 93 sonrası SLX motorlu tavsiyemdir. 288313 dedi: Hocam arkadan itiş olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Son 3 yıldır hiç uğraşmayınca unuttum galiba arkadan itişliydi. Usta kusura bakma arkadan itişliymiş karıştırdım.
Kartal ile yaylaya çıkardık bizi bırakmazdı. Kartalda 93 sonrası SLX motorlu tavsiyemdir. 288313 dedi: Hocam arkadan itiş olmuyor mu? Genişletmek için tıkla... Son 3 yıldır hiç uğraşmayınca unuttum galiba arkadan itişliydi. Usta kusura bakma arkadan itişliymiş karıştırdım.
Ipares Hectopat Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.454 Makaleler 7 Çözümler 6 Yer Izmir 7 Ekim 2020 #13 Arkadaşlar konudan çok alakasız ama sandalyelerden, oyuncu koltuklarından anlayan birisi var mıdır Technopat'ta.
Arkadaşlar konudan çok alakasız ama sandalyelerden, oyuncu koltuklarından anlayan birisi var mıdır Technopat'ta.
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 7 Ekim 2020 #14 Ipares dedi: Arkadaşlar konudan çok alakasız ama sandalyelerden, oyuncu koltuklarından anlayan birisi var mıdır Technopat'ta. Genişletmek için tıkla... Konu aç öğrenirsin.
Ipares dedi: Arkadaşlar konudan çok alakasız ama sandalyelerden, oyuncu koltuklarından anlayan birisi var mıdır Technopat'ta. Genişletmek için tıkla... Konu aç öğrenirsin.