Sahip olduğum PSU beni bir süre idare eder mi?

Bütçe
350

Eren245

Hectopat
Daha fazla  
Geçtiğimiz gün sıfır bilgisayarların çok pahalı ve fiyatına göre düşük birleşenler içermesinden dolayı 2. el olarak içerisinde RX570 4 GB ve i3-9100F olan işlemci aldım.
Fakat güç kaynağım yetersiz kalıyor sanırım.
Tüm biriktirdiğim parayı bilgisayara verdiğim için şu an elimde güç kaynağını değiştirmeme yetecek para yok.
Hemen değiştirmem mi gerekiyor? En azından 2-3 ay dayanmaz mı? Değiştirmek için hazır olduğum zaman hangi güç kaynağını almam daha doğru olur?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    358,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 2.png
    2.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
FSP Hydro serisi alabilirsin. Everest marka güç kaynağım varken oyun oynarken yanık kokusu gelmişti bir kere güç kaynağından ondan sonra 1 ay diken üstünde oyun oynadım sonra direk değiştirdim PSU'yu bence açma değiştirene kadar çok sıkıntı platoon daha da kötü.

Geçtiğimiz gün sıfır bilgisayarların çok pahalı ve fiyatına göre düşük birleşenler içermesinden dolayı 2. el olarak içerisinde RX570 4 GB ve i3-9100F olan işlemci aldım.
Fakat güç kaynağım yetersiz kalıyor sanırım.
Tüm biriktirdiğim parayı bilgisayara verdiğim için şu an elimde güç kaynağını değiştirmeme yetecek para yok.
Hemen değiştirmem mi gerekiyor? En azından 2-3 ay dayanmaz mı? Değiştirmek için hazır olduğum zaman hangi güç kaynağını almam daha doğru olur?
Bu psu sana yetmez yükteyken sorun çıkarır ve markasıda pek iyi değil ani dalgalanmalarda sistemi yakabilir. En az 400 watt lık bir psu almanı öneririm.

Model numarasını arattigimda 500W diyor. Yani yeter sana. Ancak çok da güvenilir gelmedi bana. İlk fırsatta değiştir.

Model numarasını arattığımda 500W diyor. Yani yeter sana. Ancak çok da güvenilir gelmedi bana. İlk fırsatta değiştir.
Ben de model numarasına baktım şimdi 500W olarak geçiyor. Kullanan kişilerin yorumlarını inceledim. Çok kararsız kaldım, kimisi patlıyor demiş. Yenisini alana kadar idare etse yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı