Sahiplendiğimiz köpek nasıl bize ulaşabilir?

Slmbneymen

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : Asus ROG Strix RTX 4080 White
İşlemci : Intel i7-14700K
Anakart : MSI Pro Z790-A Max
Ram : Corsair Vengeance RGB (2x16)
Depolama : Kingston 2TB M2 ssd
Kasa : NZXT H9 Elite
Power Supply : Gigabyte P850W AORUS ELITE ICE
Sıvı Soğutucu : NZXT Kraken Elite 360
Monitör 1 : MSI MPG 275CQRXF
Monitör 2 : Dell UltraSharp U3225QE
Kulaklık : SteelSeries Arctis 9
Klavye : Asus ROG Strix Scope II
Mouse : Glorious Model O Wireless White
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Arkadaşlar selam biz köpek sahiplendik cinsi maltese terrier şimdi biz bu köpeği İzmir'deki bir tanıdık aracılığı ile sahiplendik kendisi üniversitede hoca aynı zamanda köpeklerle ilgili bir kulüp tarzı bir şeyle ilgileniyor bu şekilde bu köpeği sahiplendik şimdi bu köpek İzmir'de biz hatay dayız bu köpeği nasıl hatay a getirebiliriz İzmir'e gitmeden böyle getiren otobüs firmaları var ise hangi firmalar var bilgisi olan yazabilir mi teşekkürler şimdiden.
Not: Köpek 3 yaşında ve kısır.

Hatay ve İzmir köpek sahiplenme sayfalarına yazabilirsiniz gelen kişiler gönüllü ya da ücretli getiriyorlar

Otobüse binip alın. Köpeği kargoya koyup getirecek halleri yok. Şoförlerde kabul etmezler.

Önceden sahibinden sitesinden bakıyordum orada otobüs firmaları ile gönderim sağlanabilir yazıyordu onun için sordum.

Otobüse binip alın. Köpeği kargoya koyup getirecek halleri yok. Şoförlerde kabul etmezler.

Hocam çok uzak hatay - İzmir. 17 saat hem ben gitmek istesem araba ile giderim.

Hatay ve İzmir köpek sahiplenme sayfalarına yazabilirsiniz gelen kişiler gönüllü ya da ücretli getiriyorlar.

Site adı verebilir misiniz güvenilir olsun bazı yerlerde okudum bu tarz kişiler köpekleri alıp satabiliyorlarmış.

Önceden sahibinden sitesinden bakıyordum orada otobüs firmaları ile gönderim sağlanabilir yazıyordu onun için sordum.

Hocam çok uzak hatay - İzmir. 17 saat hem ben gitmek istesem araba ile giderim.

Site adı verebilir misiniz güvenilir olsun bazı yerlerde okudum bu tarz kişiler köpekleri alıp satabiliyorlarmış.

Eğer öyle bir hizmeti varsa ondan fayadalanın. Ama köpek için ne kadar sağlıklıdır orası tartışılır.

Hocam otobüse vermenizi önermem sağlıklı bir yolculuk olmaz. Bir tanıdık gelmediği sürece alternatif bulmak zor.

😥 Şöyle söyleyebilirim İzmir'deki tanıdık istersek 2 ay bakar ama gelecek bir arkadaş var ama karı koca + 4 yaşında çocukları kadın köpeklerden korkuyor diye getirmeden olur mu dedi bizde yani bir şey diyemedik yani İzmir'den gelecek kişi annemin okulundaki başka bir öğretmen araları iyi ama annem kadın köpekten korkuyor diye baskı yapmak istemedi temmuz sonu geleceklermiş zaten.

Eğer öyle bir hizmeti varsa ondan fayadalanın. Ama köpek için ne kadar sağlıklıdır orası tartışılır.

Bilmiyorum bende yazan arkadaşın yazmasını bekliyorum @Emperor4231

Hocam zor iş. Good night, good luck.

Şimdi hatay has turizm i aradım kabul ediyorlarmış fiyat olarak İzmir yazıhanenın numarasını verdi şu an ulaşamıyorum ama kabul ediyorlarmış fiyat olarak 1 yolcu fiyatı 700 TL köpek için kac isterler bilmiyorum aradığımda denilen şey.
Aşı.
Kart.
Kutusu ( kafesi ) ile kabul ediyorlarmış.

İzmir'deki adam ile konuşun. Her şeyi tammı diye. Değilse yaptırsın orada parasını yollarsınzı.

Ama yaptırtmadan önce oradaki veterinerlerinize fiyat sordurup öyle yollayın paranızı yoksa kazıklanma ihtimaliniz var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı