Şahıs motoruyla kuryelik yapılabilir mi?

Hero Dash 110 almayı düşünüyorum. Haftada 3 günüm falan boş olacak. O 3 gün kendi motorumu kullanıp harçlık çıkarmak istiyorum. Tam olarak hangi firmada veya nasıl şekilde kuryelik yapabilirim? Nereye başvurmam gerek?

Trendyol veya yemek sepeti kuryesi olsam sadece haftanın 3 günü çalışabilir miyim?
Bize değil onlara sorsan daha kesin bilgiler alırsın diye düşünüyorum.

Hero dash 110 almayı düşünüyorum. Haftada 3 günüm falan boş olacak. O 3 gün kendi motorumu kullanıp harçlık çıkarmak istiyorum. Tam olarak hangi firmada veya nasıl şekilde kuryelik yapabilirim? Nereye başvurmam gerek?

Trendyol veya yemek sepeti kuryesi olsam sadece haftanın 3 günü çalışabilir miyim?

Banabikurye adlı uygulamadan yapabilirsiniz ama şartları tam olarak bilmiyorum.

Bize değil onlara sorsan daha kesin bilgiler alırsın diye düşünüyorum.
Aslında tanıdık biri yok. Videoları izliyorum, araştırıyorum. Ancak çoğu kişi ya attığı paket sayısını fazladan söylüyor ya giderlerini eksik söylüyor. Ben sadece 3 gün çalışıp harçlık çıkarmak istiyorum. Tek merak ettiğim istediğim zaman çalışabiliyor muyum? çünkü okuldan dolayı sadece 3 gün tatilim oluyor.

Aslında tanıdık biri yok. Videoları izliyorum, araştırıyorum. Ancak çoğu kişi ya attığı paket sayısını fazladan söylüyor ya giderlerini eksik söylüyor. Ben sadece 3 gün çalışıp harçlık çıkarmak istiyorum. Tek merak ettiğim istediğim zaman çalışabiliyor muyum? çünkü okuldan dolayı sadece 3 gün tatilim oluyor.
Şirketleri ara demek istedim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı