Şahıs şirketi kurarken hangi adımların izlenmesi lazım?

tuzeykekinoğlu

Centipat
Daha fazla  
  • Kendimize ait bir ev olsa mesele yoktu aslında ama şirket açarken gösterebileceğim bir yer yok şu an. Ailemin uyuz ev sahibiyle de muhatap olmaya gerek yok. Sanal ofis tercih edeceğim sanırım. Sanal ofis konusunda önerdiğiniz bir şey var mı, fiyat aralığı ne kadar olur? Bir de sanal ofis tutmak, şirket kurma sürecinin hangi kısmında yer alıyor? Şirketi kurmadan önce mi tutmak gerekiyor sonra mı?​

Sanal ofisler en mantıklısı. Sanal ofisi şirketi kurmadan önceki haftalarda halletmeniz gerekmektedir çünkü işe başlama bildirimini verirken adres olarak orayı göstermek mecburiyetindeyiz.

Ben de aynı noktada epey araştırma yapmıştım. Şirket kurma süreci, sanal ofis seçimi falan ilk başta karışık geliyor ama aslında adım adım ilerleyince rahat.
Bana en çok yardımcı olan şey şu rehber oldu: “Sanal Ofis ile Şirket Kurmak: Maliyet, Avantajlar ve Adım Adım Rehber” (Sanal Ofis ile Şirket Kurmak: Maliyet, Avantajlar ve Adım Adım Rehber)
Adres seçimi, vergi dairesi bildirimi, hangi evrakların gerektiği gibi konuları net şekilde anlatmışlar. Özellikle sanal ofis ne zaman tutulmalı kısmı sorunuzla birebir.
Ben linki kaydetmiştim, belki siz de işinize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…