kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2025 #1 Selamlar dolapta satış yapıyorum ve şahıs şirketim yok. Shopier'den satış yapmak için şahıs şirketi gerekli mi yoksa bireysel satış yapılabiliyor mu?
Selamlar dolapta satış yapıyorum ve şahıs şirketim yok. Shopier'den satış yapmak için şahıs şirketi gerekli mi yoksa bireysel satış yapılabiliyor mu?
Çözüm mehmet.sheriff 26 Ağustos 2025 kasar36 dedi: Selamlar dolapta satış yapıyorum ve şahıs şirketim yok. Shopier'den satış yapmak için şahıs şirketi gerekli mi yoksa bireysel satış yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bireysel yapabiliyorsunuz.
kasar36 dedi: Selamlar dolapta satış yapıyorum ve şahıs şirketim yok. Shopier'den satış yapmak için şahıs şirketi gerekli mi yoksa bireysel satış yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bireysel yapabiliyorsunuz.
mehmet.sheriff Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 17 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-1135G7 @ 2.40GHz 2.42 GHz Takılı RAM 8,00 GB (kullanılabilir: 7,79 GB) Depolama 477 GB SSD NVMe Micron MTFDHBA51 Grafik Kartı Intel(R) Iris(R) Xe Graphics (128 MB) Sistem Türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci Cinsiyet Erkek Meslek IT Elemanı 26 Ağustos 2025 #2 kasar36 dedi: Selamlar dolapta satış yapıyorum ve şahıs şirketim yok. Shopier'den satış yapmak için şahıs şirketi gerekli mi yoksa bireysel satış yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bireysel yapabiliyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
kasar36 dedi: Selamlar dolapta satış yapıyorum ve şahıs şirketim yok. Shopier'den satış yapmak için şahıs şirketi gerekli mi yoksa bireysel satış yapılabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Bireysel yapabiliyorsunuz.
KS KS kasar36 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 329 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #3 mehmet.sheriff dedi: Bireysel yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi olarak sıkıntı çıkar mı veya kaç satışa kadar sıkıntı çıkmaz? Artı 0 Eksi
mehmet.sheriff dedi: Bireysel yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam vergi olarak sıkıntı çıkar mı veya kaç satışa kadar sıkıntı çıkmaz?