Sahnede sesi ortalama olan birisi şarkıyı söylemeli mi?

yksınav

Femtopat
Öncelikle arkadaşlarımla sahne performansı planlıyoruz. Ben aralarında gitar çalan kişi olucağım. Arkadaşlarım sesimin çok güzel olduğunu ve benim de şarkıyı söylemem konusunda ısrarcı. Zamanında hangi sahnede bulunduysam küçüklüğümden tutun bu güne kadar her zaman bir yanlışlık illaki oluyor heyecandandır diye düşünüyorum. Tabii bu aksaklıklar çok küçük şeyler. Sesimin kötü olduğunu düşünmüyorum ama güzel olduğunu da düşünmüyorum ortalama bir ses defalarca ses kaydı alıp sesime de bakmışlığım oldu. Arkadaşlarımın beni övmesi beni çok sevdikleri için olduğunu düşünüyorum. Sizim ortalama bir sesiniz olsaydı sahnede söylemeyi tercih eder miydiniz?

İmkanın varsa bu deneyimi edinmekten çekinme, belki de kendindeki potansiyeli gördüğünde sen bile şaşıracaksın kim bilebilirki. Ayrıca gerçekten ardında bırakma ve bunu gerçekleştir. Keşke demektense bunun büyüsüne kendini bırak. En fazla geçmişinde dönüp bakabileceğin harika bir anı kazınmış olacak aklının bir köşesine.

Bazen en güzel şeyler o ilk adımla başlar.

İmkanın varsa bu deneyimi edinmekten çekinme, belki de kendindeki potansiyeli gördüğünde sen bile şaşıracaksın kim bilebilirki. Ayrıca gerçekten ardında bırakma ve bunu gerçekleştir. Keşke demektense bunun büyüsüne kendini bırak. En fazla geçmişinde dönüp bakabileceğin harika bir anı kazınmış olacak aklının bir köşesine.

Bazen en güzel şeyler o ilk adımla başlar.

Öncelikle bu yorumun için teşekkürler. Ben biraz bu konularda çekingen biriyim maalesef ve biraz da mükemmeliyetçiyim sonra pişman olup hem kötü söylemekten korkuyorum hem de bir kere dahi olsa bunu yaşamak istiyorum. Galiba o an ki ruh halim beni yönetecek her zaman da öyle oldum o gün mutlu ve huzurlu hissediyorsam söylemek için kendimi zorlayacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı